Elektrinis Motoroleris, Priekiniai Varantys Lipdukas Vandeniui Variklio Apsaugos Atspindintis Lipdukas Motoroleris Reikmenys Xiaomi Motoroleris

€0.86

-41%

€1.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aitvaras žaislas, official xiaomi, motorolerį, electr motoroleris, m365 xiaomi, m365 variklis, xiaomi motoroleris priedai apsauginis, gumos varantys elektrinis motoroleris, hub variklis varantys, padangų elektrinis motoroleris.

Savybės: * 1. Aukšto efektyvumo ir stiprus ištvermė su lipnia, nėra lengva nukristi * 2. Kūrybos PVC svarstyti, yra ne tik kietas, bet ir akį traukiantis ir saugus * 3. Geros tekstūros ir gera išvaizda, stiprų sukibimą ir gerą sukibimą * 4. Atsparus vandeniui ir lengvai rūpintis, nuvalykite jį švariu * 5. Poveikis yra neįvykdyti, ir šviesą atspindinčios sienos yra visiškai natūralus.Specifikacija: Medžiaga: PVC/Lazerio Spalva: žr. informaciją žemiau Dydis: 12*12CM Svoris: apie 3g Modelis: Tinka Mi I/Pro motorolerių Pakuotės Turinys: 1 * šviesą Atspindintis lipdukas pastaba: 1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, bet ir dėl skirtingos aplinkos šviesos ir ekranas nuo prietaiso parametrų, gali būti tam tikrų nukrypimų nuo nuotraukos pamatysite ir daiktų, kuriuos patys.Prašome suprasti, kad. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

Tipas Lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris YL210329
Dropshipping Drop laivyba
Motoroleris priedai Motoroleris priedai
Ratų Lipdukai Ratų Lipdukai
už motoroleris už motoroleris
šviesą atspindintys lipdukai šviesą atspindintys lipdukai
Įtampa None

Panašūs produktai