LED Šviečiantys Akiniai EL Mirksi Neonas Baras Šalies Žėrintis Akiniai, Šviesos, Švytėjimas Iki Rave Kostiumas Punk Dekoro Anime DJ Skydelis Akiniai nuo saulės

€3.07

-20%

€3.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: anime akinius puodeliai, cyber goth, didelis rave akiniai nuo saulės, glow stick, apranga rave, led vienaragis, rave mėlyna šviesa, rave aksesuarų mados, kostiumas šviesos, gimtadienis neon.

LED Šviečiantys Akiniai EL Mirksi Neonas Baras Šalies Žėrintis Akiniai, Šviesos, Švytėjimas Iki Rave Kostiumas Punk Dekoro Anime DJ Skydelis Akiniai nuo saulės

1. Spalvinga šviesos akiniai KTV Bundi koncertas muzikos festivalis Interneto garsenybių ateities technologijos akiniai 2. Patvarus: akiniai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, atsparios įbrėžimams ir ne taip lengva nutraukti.Jokių laidų!Skirtingai nei dauguma apšvietimo akinius, kad naudotis EL viela aplink rėmą ir naudoti triukšmingoje laidinio baterijos, šis rinkinys yra visiškai belaidis ir naudoja silent LED technologija.Ji turi tik dvi baterijas į darbą.

3. Yra du šviesos Diodai ant kiekvienos rankos: Jei norite, kad geriausia cyberpunk atrodo, turite ateiti į tinkamą vietą.Vieta du Diodai ant kiekvienos rankos daro jį puikus paramą cyberpunk atrodo.Led yra pateikiami tokiu būdu, kad jie skleidžia šviesą nuo objektyvo.Su infraraudonųjų spindulių graviravimas ant taurės, šio restorano futuristinis dizainas atrodo įspūdingai, kai dėvimi.Puikus pasirinkimas vyrams ir moterims!

4. Patogūs drabužiai: Kai projektavimas akiniai, mes įdėti komfortą į pirmąją vietą.Dėvėti bet kokios rūšies akinius, komfortas yra vienas iš svarbiausių dalių.Todėl lęšiai turi extra vata ant rankų ir formuoti nosies pagalvėlės, kad jums puikiai atrodo, nemažinant komforto.

5. Tinka visoms progoms: unikalus ir gražus LED akiniai gali būti naudojamas futuristinis vaidmenų, labai tinka vaidmenų, šalių ir festivalių, gauti puikus cyberpunk atrodo, švenčia tematikos šalys, ar net dalyvauja koncertuose.Jūs galite naudoti ją bet kokia proga !

6. Gauti dėmesio, Nori išsiskirti iš minios?Suplakti šie švytintys šešėliai klubuose, barai, pobūviai, koncertai ar raves.Tai tikrai akį traukiantis produktas, kuris pritraukia įžymybės dėmesį

Gaminio dydis: 16.8*16.5*4.5 cm

Spalva karton. pakuotėje: 17*16.2*4.6 cm

Produkto svoris 70g

Bruto svoris: 100g

Maitinimas: mygtukas, baterijos, keičiamų, 48 valandų ilgai

Medžiaga: PMMA, EVA.Elektroniniai komponentai

Svoris: 105g

Pakavimo būdas: spalvų dėžutė

Dydis: 16.5x16x4.5cm

Baterijos talpa: 210mAh

Paprasta apšvietimo režimas: įjungti perjungimo jungiklis automatiškai ir lėtai pakeisti spalvą

Modernizuotos apšvietimo režimas: spalvinga pastovios šviesos/kvėpavimo/strobe/tekančio vandens/derinys

Į

Kaip naudoti

1: išimkite bateriją pakuotėje, atidarykite dangtelį akiniai, uždėkite bateriją ir uždarykite elementų dangtelį

2: Galia spalvinga šokinėti, spustelėkite spalvinga lėtai pakeisti, ir spustelėkite spalvinga kvėpuoti.Paspauskite vienos spalvos flash ir paspauskite septyni vienos spalvos blyksniai dar kartą, kad septyni vienos spalvos blyksniai.Į šį ciklą, paspauskite ir palaikykite penkias sekundes, kad išjungtumėte bet kuriuo režimu.

Į

Atsargumo priemonės

1: montuojant akumuliatorių, prašome atkreipti dėmesį į tai, kuria kryptimi teigiamas ir neigiamas poliai baterijos, su teigiamo poliaus nukreipta į vidų ir neigiamas polius nukreipta į išorę.

2: Prašome išimkite baterijas, jei jis nebus naudojamas ilgesnį laiką.

Žėrintis Laikas 48 Valandų
Kilmės KN(Kilmės)
Švyti Reikmenys Tipas Švyti Sunglass
Skaičius, Vnt 1pc
Modelio Numeris LED Žėrintis akiniai
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių, Krikštynos & Krikštas, St Patrick ' s Day, Grandiozinis Renginys, Pensijų, Lyčių Atskleisti, Gimtadienis, Namas Juda, Vaikų Diena, April Fool ' s Day, Atgal Į Mokyklą, Kinų Naujieji Metai, Žemės Diena, Tėvo Diena, PADĖKOS, Kalėdų, Valentino Dieną, Helovinas, Velykų, Baigimo, Jubiliejus, Motinos Diena

Panašūs produktai