Belaidžiu Šuolis Lynai Smart Elektroniniai Skaitmeniniai Belaidžiai Praleisti Virvę Kalorijų Suvartojimas Fitnes Body Building Naudotis Lecamaukla

€4.77

-12%

€5.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skubiai praleidžiant virvė, laido, šokdynė su skaitiklis, virvės praleisti, mideer šokdynė, VIRVĖ, praleidžiant virvę sunkiųjų, šokdynė, sunkusis svoris praleidžiant virvė, rx smart virvė.

Aprašymas:

[2 REŽIMAI] - šokinėja virvę palaiko tiek virvę ir bevielius režimai.Jūs galite naudotis tiek patalpose, tiek lauke, ir mūsų belaidžius kamuolys turi ilgą ilgis, palyginti su kitais produktais.Ji buvo 13+colių, kuri leidžia jums turėti daugiau puikių praleidžiant patirtis.

[SMART SKAITIKLIS] - Jis gali įrašyti savo svorio, ciklo skaitiklis, laiką ir sudegintas kalorijas.Taip pat galite nustatyti, kiek mokymo ratus, arba laiku, kaip tikslas.Šuolis lynai bus priminti jums, kai jums pasiekti tikslą.Tuo pačiu metu, skaitiklis buvo priminimas, šviesos, kad jūs galite įrašyti savo pratimus paprastai tamsioje aplinkoje.

[PAIEŠKĄ SKIRTOS RANKENOS] - aukštos kokybės rankenos padidinti apkrova, ir dvi rankenos sverti iki 0,4 lb, leidžia sunaudoti daugiau, kai naudojasi.Metalo padengimo rankenos daro virvę, lygesnė ir jūs galite pereiti greičiau , nei pratimas yra efektyvesnis.Rankena yra pridėta su anti-slydimo gydymo, todėl jums patogiau laikyti.

[REGULIUOJAMAS DIZAINAS] - šokdynė gali būti koreguojamas laisvai, nesvarbu, ar ji yra suaugęs ar vaikas, jis gali būti naudojamas kaip naudotis, ar tai yra fitnesas, svorio netekimas, bokso, mokymo, galite naudoti praleidžiant virvę mokymo.

[TIKIUOSI, kad JUMS TAI PATINKA] - Mes įrengtas produkto instrukcija, prašome perskaityti prieš naudojimą atidžiai.Mes suteikiame 12 mėnesių garantinis aptarnavimas, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Techniniai duomenys:

Kūno Stiprinimo

Svorio

Bokso Mokymo

Pakuotė:

Svorį rankena*2 (rankena su skaitmeniniu skaitikliu*1, dirbti be skaitmeninis skaitiklis*1)

Virvė*1

Belaidžiu kamuolys*2

Saugojimo krepšys*1

Rezervinio akumuliatoriaus*1

Atsuktuvas (baterijos pakeitimas) *1

Instrukcija *1

Medžiaga Kita
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Parama Didmeninė/Dropshiping
Kilmės KN(Kilmės)
sandėlyje Tinkamas
Modelio Numeris Peršokti Lynai
Ilgis Other
Tipas Svoris Praleisti Virvę
pristatymas Greitas Pristatymas
Departamentas Pavadinimas Unisex

Panašūs produktai