Kova Virvės juodas 25mm Fitneso Sunkiųjų šokdynė Svertinis Praleidžiant Lynai Vyrams, Moterims, lauko sporto, sveikatingumo Šuolis Lynai

€9.71

-59%

€24.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apyrankė fitneso sunkiųjų, sunkiųjų fitneso, lazada šokdynė, šokdynė su skaitiklis, comba crossfit, virvės greitis, virvės praleisti, VIRVĖ, virvės storio, counter šokdynė.

25mm Fitneso Sunkiųjų šokdynė Svertinis Praleidžiant Lynai Vyrams, Moterims

Funkcijos: 25 mm skersmens 9 pėdų ilgio mūšis naudotis virvę(svoris: 2.65 kg) yra puikus variantas už didelę fitneso entuziastai ir naujokai pastatas iš namų sporto salė ir lauko treniruotės.Mūšis inkaro virvės yra įtrauktas!

Sunkiųjų šokdynė - Svertinis šokdynė yra sunkesnis, nei standartas, šokdynė, ji gali padėti jums turėti daugiau energijos ir sukurti savo raumenų.

Tai puiki priemonė pagerinti jūsų stiprybės ir mankšta, arba fizinio pasirengimo treniruočių.Aukštos Kokybės Treniruotės lynas yra pagamintas iš nailono.Rekomenduojama DĖVĖTI PIRŠTINES prieš pasinaudojimą išvengti palmių lizdinės plokštelės ar manikiūras.beautiful.

Nauda - geresnio koordinavimo, judrumas, footwork, greitumo ir ištvermės.

Sudeginti didelį kiekį kalorijų ir gali būti veiksmingos didinant dozę ir skatinti svorio.

Viso KŪNO TRENIRUOTĖS - kova lynai, yra dinaminio pobūdžio, gali būti sėkmė gerinti kondicionavimo ir bendros stiprumo.

Dirba rankų, rankų, pečių, nugaros, core, ir net kojų dėl viso kūno treniruotės.Suteikia ypač didelis treniruotės boksininkai, plaukikai, kovos menininkai, ir žaidėjai, beisbolo, krepšinio, futbolo, ir teniso.

LENGVA NAUDOTIS bet KUR - nesvarbu, namų treniruoklių salė arba lauko treniruotės, šis pratimas mokymo įrangą yra paprasta naudoti.

Jis gali būti naudojamas bangavimas kraštovaizdį, traukimas, arba laipiojimo pratimus, atskirai arba kaip dalis komandos -- kovoja virvę, pasinaudoti virve, mokymo virvę, kovoti su virve, fitneso virvę, bangavimas kraštovaizdį virvę, kondicionavimo virvės, laipiojimo lynų ir kt.

Paketai: 1 x Mūšis Virvė

Tipas Svoris Praleisti Virvę
Modelio Numeris a
Departamentas Pavadinimas Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 2.5 m (Personal)
Medžiaga Karvės Odos Virvė
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas

Panašūs produktai