Pakopų Tiulio V Kaklo Vestuvių Suknelė Riesta Raukiniai Atvira Nugara 2021 Concelled Užtrauktukas, Sagos Paplūdimio Vestuvių Suknelė Užsakymą Plius Dydis

€82.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prom dresses 2021 juoda, sijonas vasaros, alavo suknelės, nuotakos, kukli suknelė inscenizacija, suknelė wed, trumpa vestuvinė suknelė 2021, wed, nugaros korsetas, vestuvių suknelė undinė.

Spalvų Variantai

Nuotraukos: Šampanas tiulio su šampanu pamušalas

Tiek pamušalo bei tiulio, galima keisti spalvą jums.Norite kitų spalvų, prašome laišką mane

Klientas turi skaityti pirmąją:

1: suknelė yra pasiūta pagal užsakymą.Gamybos laikas trunka 5-15 dienų ir gali užtrukti ilgiau darbymetis.Patariame klientams, kad ne mažiau kaip 2 mėnesiais anksčiau palikti daugiau laiko gamybai ir pristatymas.

2.Laivybos laikas priklauso nuo laivybos būdų, kaip jums pasirinkti.

3.Prašome laišką man savo terminą iš anksto arba išsamiai, bet kuriuo metu-jautrus prašymų užsakymo pastaba lauke prie kasos.

4.!!!Po pateikiant užsakymą, reikia dar VIENĄ DIENĄ pakeisti savo proto arba patvirtinkite, bei prieš pateikdamas užsakymą.Kai siuvimo procesas jau prasidėjo, žaliavos negali būti naudojamos pakartotinai.Atšaukus užsakymus iki pusės sukels mums daug nuostolių, kadangi visi mūsų suknelės nėra sandėlyje, tačiau visiškai naujų ir pagal užsakymą pagaminti už kiekvieną užsakymą.

5.!!!Mes teikiame skubaus užsakymo paslaugą visiems produktams.Jei yra skubėti, kad, mes primygtinai rekomenduojame jums kreiptis į mus iki vietos, kad būtų išvengta klaidų įvertinimų.

Dydis diagrama ir Kaip Matuoti

Jei dydžiai siūlomi netelpa jūs, mes teikiame užsakymą paslauga, pranešimas man taip matavimus:

1. Pilna Krūtinė:_____cm/inches

2. Visą Juosmens:____cm/inches

3. Visą Klubai:_____cm/inches

4. Pečių(Tuščiaviduris) Grindų(Apačia):____cm/inches

5. Basomis Aukštis nuo Galvos iki Kojų:____cm/inches

6. Kulnai:____cm/inches

7. Data jums reikia suknelė:____

Pagal užsakymą pagaminti suknelė nėra priimtinas grąžinimo ir keitimo

Jokių papildomų išlaidų už užsakymą matavimai, arti standartiniai dydžiai.

Bet Pasirinktinį užsakymus ir labai didelių dydžių, gali būti minimalus mokestis $10-$15, pridėjus visas papildomas sąnaudas, darbo ar medžiagų arba pristatymas.

Apie Spalvų ir kokybės

1.Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekranas, spalvos skirtumas negali būti vengiama, todėl mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats, kaip nuotraukas matėte, prašome suprasti.Jei esate labai labai griežtos spalvos, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums užsakymą.

2.Iš esmės visos stiliaus nuotraukos iš Interneto.Mes negalime garantuoti, kad jie gali būti 100% tos pačios(išskyrus elementus su mėginio nuotraukos), tačiau mes stengiamės pagerinti panašumo.Taip pat ir kaina yra tiesiogiai proporcinga kokybei todėl mes tikimės, kad jums gali būti patenkintas kokybę pagal kainą.

GRĄŽINIMO POLITIKA

1.Mes neprisiimame grįžta užsakymą suknelės dydis ar suknelės su bet prašomi pakeitimai.

2.Reguliariai dydžio suknelės be jokių pakeitimų, prašome laišką man savo grąžinimo prašymą per 5 dienas nuo gavimo suknelė.Grąžinama prekė turi būti puikios būklės (kaip naujas), galite pabandyti suknelė, bet įsitikinkite, kad nėra ruožas arba padaryti bet purvinas ženklai, kitaip jis nebus priimtas.

3.Mes manome, kad teisę atsisakyti jokių nepagrįstų grįžta, pavyzdžiui, kaip negerai užsakymą matavimai, kurį pateikėte arba standartinio dydžio, kurį mes padaryta teisė, bet jūs pasirinkote neteisingai, ar jūsų įvykis yra atšauktas arba suknelė nėra reikalingi, bet daugiau, ir kt.

4.Prašome turi padėti išvalyti Užsakymą Mokesčius.Grįžo mokestis bus taikoma kliento pabaigos, jei nenorite bendradarbiauti withe Mokesčių sumokėjimo.Siekdama išsaugoti kaina už jus, mes bus paskelbti vertė apie $15-$20 ant pakuotės, tada jums tiesiog mokėti mažiau, arba nulis mokesčius.Prašome suprasti, tačiau muito iš mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti, jokio mokesčio, mokestis ir bus ne mokėti jokio mokesčio mokestis.Visi mokesčiai, galbūt, kylančius iš muitinės formalumus, nėra taikomas Nemokamas Pristatymas nuostata.

Nėščioms Moterims, Taip
Tikrasis Vaizdai No
Apdaila Mygtukas, Ruffles, Pakopų
Atgal Dizainu Backless
Kilmės KN(Kilmės)
lašas laivas Taip
Pagal Užsakymą Taip
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Traukinys Nėra
Vestuvinė Suknelė Audinys Tiulis
Modelio Numeris 10169
Kilmės vieta Kinija
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Prekės Pavadinimas YASHANG
Siluetas Paplūdimys
Mados Elementas Backless
Rankovės Stilius Rankovių
Built-in Liemenėlė Taip
Talėja Natūralus
Iškirpte V-Kaklo
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių

Panašūs produktai