Bohemijos Šalies Vestuvių Suknelė Iki 2021 M. Nėrinių Kaimo Boho Chalatas De Mariée "Pelenė" Slim Fit Linijos, Nuotakos Suknelės Pagal Užsakymą Pagaminti Trouwjurk

€100.99

-32%

€150.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mėlyna pelenės suknelė, kamuolys suknelė "pelenė", bohemijos nuotakos suknelė, vera vestuvių suknelė boho, suknelė quinceanera, bohemijos nuotakos suknelė, "pelenė" quinceanera, bohemijos nuotakos suknelė, vestuvių padažu boho, paplūdimys nuotakos suknelė.

--【Instrukcijos Pirkimo】--

※Mūsų kokybės produktą, garantuota, jei turite problemų su elementą, susisiekite su mumis pirmą kartą, mes pažadame, kad suteikti tirpalo jus tenkina,ir užtikrinti savo 100% pasitenkinimo~~

※Dydis produktas yra nuotrauka arba spauskite dydžio stalo arba kreiptis tiesiogiai į mus.

※Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

※Pranešimas: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos .tikiuosi, kad jums galėtų suprasti~~

※Ši parduotuvė produkto sudėtyje nėra reikmenys, vaizdas ekrane priedai turi būti perkami atskirai ~~

Matavimo Standartai

Ji yra labai rekomenduojame, kad, kai tik įmanoma, gausite kvalifikuota siuvėja įvertinti jūsų suknelė dydis.Jūs\'d geriau paprašyti, kad kas nors įvertinti už jus, nes netikslumą savarankiškai matavimo.Priemonė, apatinius, yra panašūs į tuos, jums bus nešioti su jūsų suknelė; atminkite, negalima matuoti virš kitų drabužių.Pagal skirtingus aprangos stilius,apytiksl.8cm-13cm (3.15 colių-5.12 colių) papildomų ilgis bus rezervuota padaryti gerą tilptų suknelė jums.

Grąžinimo Politika

Grįžęs Pakeisti arba Grąžinti pinigus

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė buvo padaryta, kad jūsų užsakymo specifikacija.Pabandykite jūsų suknelė kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.

Jei grąžinate arba keistis suknelės ar aksesuarus, prašome įsitikinti, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp, ir plaukų, ir žymas, sveika ir pritvirtintas.

Paprastas dydžio prekės-Jeigu yra kokybės problema ir norite kreiptis dėl pinigų grąžinimo, prašome įkelti keletą įtikinamai, nuotraukų ar vaizdo įrašų, kai jis yra patikrintas, galite siųsti elementą atgal į jav (klientas įsipareigoja siuntimo išlaidų), ir mes suteiks jums pilną grąžinti už prekę.Už pagal užsakymą prekės-Jeigu yra kokybės problema ir norite kreiptis dėl pinigų grąžinimo, prašome įkelti keletą įtikinamai, nuotraukų ar vaizdo įrašų, kai jis yra patikrintas, galite siųsti elementą atgal į jav (klientas įsipareigoja siuntimo išlaidų), ir mes suteiks jums pilną grąžinti už prekę.

Kokybės Garantija

Pasitikėjimo JIA WEI yra worldrsquos pirmaujančių vestuvių ir oficialų suknelė tiekėjas, su puikią reputaciją už puikiai suknelės bet kokiai progai.Mes padarėme tonų suknelės mergaičių ir moterų visame pasaulyje, ir vis daugiau ir daugiau klientų dabar renkasi mus, kaip vieta, į parduotuvę, dėl savo didelių dienų ir įvykių!

Pasirinktinis Pritaikyti

Visos vestuvių ir oficialią suknelės yra pritaikoma, nors mes taip pat siūlome įvairių dydžių nuo 2-26W.Vestuvių suknelės gali būti pritaikytos, dramblio kaulo, baltos, šampano ir rožinės, o taip pat yra keli spalvų variantai oficialią suknelės.

Geriausia Kaina

JIA WEI rsquos kainos yra daug mažesnės nei mažmeninės kainos, dėl savo efektyvumo ir sumažino veiklos išlaidas pavidalo, turintys pagrindines operacijas Kinijoje.Mūsų kaina svyruoja nuo US$100-US$800 už kai kurie iš aukščiausios kokybės sukneles rasti internete.

Bauda Kokybės

JIA WEI samdo tik geriausi dressmakers ir patyrę dizaineriai kinijoje, kurie naudoja geriausias gamybos technologijas, kurti savo suknelę.Puikų Klientų Aptarnavimą Mes turime puikų klientų aptarnavimą, personalo, galima padėti 24/7.

Laimingų Klientų

Mes padarėme daug mūsų customersrsquoday, teikti nuostabios suknelės už jų vestuvių ir renginių.

DUK

Ką daryti, jei mano suknelė nėra?

Jei jūsų suknelė nėra sandėlyje ir dėl tam tikrų priežasčių mes negalime , kad ji, mes apie jus ir suteiks jums kitų variantų pasirinkti, ar jūs galite atšaukti savo užsakymą.Jūs galite pateikti kitiems savo mėgstamą suknelę stiliaus nuotraukas, po patvirtinimo, mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.

Ką, jei aš noriu suknelė spalva, kurios nėra sąraše?

Spalvas, kurias mes sąrašą produktų aprašymo puslapio yra tik spalvas, kurių stiliaus suknelė yra pagaminta.Mes taip pat rodyti visas nuotraukas turime tad jei nuotrauka nerodoma, mes negali parodyti jums, kad suknelė, kad spalvų.

Ar galiu pamatyti suknelė kitų spalvų?

Deja, mes tik leidžiama siųsti ir paštu nuotraukos, kurią mums gamintojų sukneles, mes parduodame.Ne visos spalvos suknelės yra pavaizduota gamintojų ir todėl visas nuotraukas galite pamatyti, yra tik tie, kuriuos turime.Vienintelis dalykas, galite pabandyti padaryti, yra rasti kitą suknelę, kad pati bendrovė vadinamas tos pačios spalvos, ir tai bus tas pats, priklausomai nuo audinio.

Kaip Aš Galiu Gauti Nuolaida?

Prekės Pavadinimas gongbaolage
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Apdaila Appliques, Duobute, Nėriniai
Mergina reikalauja papildomų pirkti Taip
Mados Elementas paprastas
Kilmės KN(Kilmės)
Nėščioms Moterims, Taip
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Tikrasis Vaizdai Taip
Vestuvinė Suknelė Audinys Organza ir Tiulis
Ar naudoti mergina Taip
Siluetas A-LINE
Talėja Natūralus
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Atgal Dizainu Mygtukas
Modelio Numeris Vestuvių Suknelės
Kilmės vieta Kinija
Rankovės Stilius Spagečiai Dirželiai
Iškirpte Brangioji
Ar įtraukti apatiniai sijonai NO
Built-in Liemenėlė Taip

Panašūs produktai