8 colių 9 colių Duona Sashimi Virtuvinis Peilis BPA-Free Apima Apvalkalą Krašto Apsaugai Atveju Apsaugoti Lašišų Filė Virimo Peilį Ašmenimis

€4.20

-76%

€17.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: drone phantom, peilis odos apvalkalas, Apvalkalas, atveju peilis, blokas peilis, pirštu guard, roller blade apsaugai, berniukas lempos, mopar, masalas lašiša.

🔪 PEILIS APVALKALĄ MATMENYS -8 colių,9 colių, Duonos, Lašišos Filė Peilis Padengti 🔪 UNIVERSALUS PEILIS GUARD DIZAINAS Sukurtas su kampu atidarymo, kad gali tilpti pasviręs arba tiesus peilis rankenos.Šių briaunų apsaugos yra puikus porą, kepsnys, iškaulinėjimas, duona, santoku, filė ir chef peiliai. 🔪 BPA-FREE, netoksiškas IR MAISTAS SAUGUS - Labiausiai peilis apsaugų yra pagamintas su PVC, bet ExecuChef Peilis apsaugų yra pagamintas su ypatingai tvirtos ABS plastiko, kuris yra netoksiškas, maistas saugus ir BPA-free. 🔪 TEKSTŪRA UŽ PAPILDOMĄ RANKENA - Naudojant unikalų dizaino šabloną, įkvėptas anglies pluošto, šių ašmenys apima papildomai rankena apsaugoti nuo slydimo ir atsitiktinės žalos, kai stumdomas peiliai ir iš dangalo.

Tekstūra Už Papildomą Sukibimą Apsaugoti Nuo Slydimo Ir Atsitiktinio Sugadinimo
Universalus Peilis Guard Dizainas Dėl skutimo, kepsnys, Iškaulinėjimas, Duona, Santoku, filė, Jautiena, Chef Peiliai
Bpa-Free, Netoksiškas Ir Maistas Saugus Non-Toxic, Maistas Saugus Ir BPA-Free
Funkcija Eco-Friendly, Labai Atsparus Gabalai, Dėmes Ar Įbrėžimai
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Blokai & Roll Krepšiai
Prekės Pavadinimas XYj
Kostiumas 8 colių 9 colių Iškaulinėjimas Peilis

Panašūs produktai