Peiliu Laikiklis 304 Nerūdijančio Plieno, Įvairių Virtuvės Peilių Rinkinį, Žirkles ir Kepimo Indai Organizatorius Peilių Stovas Bloko Įrankis

€10.10

-49%

€20.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: peilių stovas, magnetinis peiliu laikiklis bamboe, keraminių peilių rinkinys, kuprinė kirpykla, virtuvės peiliai hezhen, sakalas, blokas peilis, gydytojas žaislas, savininkas peilis, virtuvės peilių rinkinys.

Peiliu Laikiklis 304 Nerūdijančio Plieno, Įvairių Virtuvės Peilių Rinkinį, Žirkles ir Kepimo Indai Organizatorius Peilių Stovas Bloko Įrankis

savybės: 1. Peiliu laikiklis pagamintas iš nerūdijančio plieno + PP, kuris yra kietas ir lengvas naudoti, patogus laikyti ir lengva valyti.

2. PP pagrindas yra stabilus ir pastovus, ir tai nėra lengva, skaidrių.Apačioje nutekėjimo skylę dizainas, patogus vandens filtravimo.

3. Dizainas peilio turėtojas yra padalintos į skyrius, kuris yra patogus pasiskirstymo saugojimo ir lengvai gauti nepatogus countertops.

4. Paviršius šepečiu, apvalios ir patogūs, o forma yra paprastas ir gražus.

5. Stiprios apsaugos nuo užsiteršimo galimybes, nėra alyvos nutekėjimo, lengva valyti paviršiaus nešvarumus, ir atsparumas korozijai.

specifikacija

Medžiaga: nerūdijantis plienas +pp

Svoris: 600-900g

Dydis: 13*23*12cm (įvairių stilių yra skirtingų dydžių)

Komplektą sudaro: Įrankių laikiklis*1 (be įrankio)

Pastaba:

1. Dėl skirtingos šviesos ir ekraną, spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 0,5-2 cm.

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Tipas Blokai & Roll Krepšiai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai