Butas-apačioje Vario Keptuvėje Europos stiliaus Namų Auksu Atvira Liepsna Šildymo Be Naftos Dūmų Non-stick Lengva Valyti

€71.52

-15%

€84.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fleita visos, fri visos, grill pan, visos rinkinys, vario karštą puodą, aukso plovimo, vario visos, auksas sietas, nonstick troškintuvas, engine oil pan.

Pirkėjas Privalo Perskaityti Prieš perkant

aš.Šiltas Priminimas: Prašome naudoti pirkinių krepšelis pirkti kelis elementus

II.Prieš prekybos: Jei turite klausimų apie prekę, prašome pasikonsultuoti.Mes atsakysime į jūsų klausimus kantriai.Po patvirtinantis produkto, kurį norite įsigyti, prašome patikrinti, ar produkto kainą, kurią norite nusipirkti, yra teisinga.Jei nėra jokių problemų, jūs galite mokėti per Alipay.Jei nėra Alipay, taip pat galite pervesti pinigus tiesiai per internetinės bankininkystės arba banko; jei sumos yra gana didelės, pirkėjas ir pardavėjas gali pasirašyti sutartį ir sumokėti tam tikrą pinigų sumą ir indėlių, ir tada mokėti balansą po patvirtinimo dėl pristatymo dienos.

III.Apie gaminio kainos: kaina mūsų gaminį jau parduota jav.Mažą pelną, bet ir greita apyvarta.Prašom parodyti gailestingumą.Normalus pelnas yra pagrindas mūsų išlikimui.Ko mes siekiame-suteikti klientams aukštos ekonomiškai efektyvius produktus, o apsipirkimas internetu patirtį perkant pridėtinės vertės produktus, taip, kad jūsų pinigai vertingesni!Mūsų nuoširdžiai paslauga stengiasi, kad jūs gaunate patogią interneto prekybos procesas!!

4、 Apie pristatymą:

Pristatymo paprastai apie 1-5 dienas nuo apmokėjimo.Keramikos gamybos ir pakavimo reikia tam tikru laikotarpiu.Prašome suprasti.

Transportavimo laiką, paprastai, Tiesiogiai: 3-5 dienas; Tranzitas: 5-8 dienas.

Mes pristatyti prekes maždaug šešių val. P. M., kiekvieną dieną.Prašome don ' t noras užsakymus dažnai.Tiesą sakant, visas logistikos sektorius turi palaukti, kol naktį sutvarkyti ir pradėti nakties, kuri nėra paklausa.

Funkcija Non-stick
Keptuvės Tipas Fajita Keptuvės
Pakuotė opp krepšys
Puodą Padengti no
Produkto kokybės klasė Kvalifikuoti Produktus
Medžiaga Vario
Taikoma viryklės Universalus
Sertifikavimo CE / ES
Metalo Tipas Geležies
Kilmės KN(Kilmės)
Puodo Dugno Medžiagos Trijų sluoksnių Dugnas
Svoris 1,4 KG
Wok tipo No
Kainos intervalas 100-200 juanių
Talpa 4L
Modelio Numeris wu yan guo
Taikoma Viryklė Indukcinės Viryklės
Puodą Padengti Tipas Be Puodo Dangtis
Skersmuo 12cm
Gylis 6.5 cm

Panašūs produktai