LINANCA Šaukštas Granito Liejimo Tortas Pelėsių Raudona 26 cm nemokamas pristatymas

€29.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žuvų nepastovi žmogus, meno ka, meno žaisti, stebuklas, milžinišką hulk, swimbait, svetimas žaislas, Ghost Rider, žvaigždučių karas, Hulk.

LINANCA Šaukštas Granito Liejimo Tortas Pelėsių Raudona 26 cm nemokamas pristatymas

Naujos prekės LINANCA virtuvė yra atsparios ugniai, ne-lazdas, indaplovė-saugus lietas torto formą, kurios nepaklusta metų su savo labai tvirtas, patvarus ir aukščiausios kokybės struktūra.

LINANCA Liejimo Tortas Pelėsių

Labiausiai praktiškas ir skanus maistas galite paruošti savo svečiams yra neabejotinai tortas.Jūs galite paruošti skanų elgiasi su graikiniai riešutai, morkos, cinamonas, vaisių gabaliukų arba kakavos, pagal jūsų svečių skoniui.

Patarimai, kaip Kepti Skanūs Pyragaičiai

Skonis savo arbata laiko liks gomurio jūsų svečiams su dauguma torto formų, kad galite naudoti daug metų su savo kieta ir patvari konstrukcija.Jei norite sukurti stebuklus virtuvėje su torto jums pasiruošti, jums turėtų atkreipti dėmesį į torto formą, galite naudoti.Geras kilimas pyragas, kepti tolygiai iš visų pusių ir išlaikyti savo formą, o pašalinti jį iš pelėsių yra paprastai susijusios su kokybės torto formą.Ačiū, kad dauguma tortas pelėsių, jūs turėsite su LINANCA kokybę, jūs visada galite kepti pyragai su tuo pačiu skonį ir išvaizdą.

Praktiškai, Skanus ir Ilgam

Prieš skonis skanus pyragai su dauguma torto formą, jums bus patenkintas.Ačiū, naudojimo paprastumas ir kepimo, jums bus galėtų parengti stilingas pristatymus ir kepti pyragai, kad bus, kad jūsų svečiai pavydus.Jūs galite naudoti mesti torto formą, kurios yra atsparios smūgių ir įbrėžimų, kokybė pirmą dieną daug ye

Kilmės DE(Kilmės)
Tipas Keptuvės

Panašūs produktai