6 Vnt Metalo Karvės Varpas, Cowbell Retro Bell Arklių, Avių Ganymo Vario, Karvių Varpai Triukšmą Kūrėjai

€5.54

-24%

€7.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dildo with foreskin, arklys botagu, bell avių, karvė žiedas, galvijų, avių, bell žalvaris, jojimo įranga jodinėjimas žirgais įranga, ūkių, bell karvės, sextoy.

6 Vnt Metalo Karvės Varpas, Cowbell Retro Bell Arklių, Avių Ganymo Vario, Karvių Varpai Triukšmą Kūrėjai

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Antspauduoti pelėsių yra vientisas liejimo ir metalo diržo buvo suvirinti, todėl jis negali nukristi; į cowbell skamba trapumą ir garsiai, todėl jūsų gyvūnais lengva rasti, leidžia jums rasti gyvūnai lengvai.

Aukštos kokybės varpai: Šie varpai pagaminti iš aukštos kokybės varis ir vario spalvos electroplated.Jie yra dėvėti, atsparus, atsparus deformacijai ir patvarus.Galvanizavimo proceso metu yra lygaus paviršiaus, be duobes ir be atplaišų.

Retro spalva: dviejų spalvų šio retro karvės varpas, yra pagaminti iš šviesą elementus, o bronzos dangose nėra lengva išnyks; išvaizda yra maža ir išskirtinį, medžiagos yra ekologiškos ir garsas yra aiškiai ir garsiai.Tai yra pirmasis pasirinkimas, vidutinės ir didelės augintiniai ar karvių ir avių dėvėti varpai!

Tinkamą dydį: dydis tai žalvarinis varpas tinkamas dydis yra paprasta naudoti ir saugoti, nebus pridėti svorio gyvūnus, ir patenkinti kasdieniam naudojimui.

Įvairias programas: Šių metalo karvių varpai, retro pet varpai, Kalėdų geležies varpai, gali būti naudojamos ne tik kaip gyvūnų karolius, bet taip pat, kaip pasisekė kačių reikmenys, šventės puošybos reikmenys, juostelės karvių varpai, o taip pat geros dovanos žmonėms.

Naudojamas įvairių mūsų varpai:

Kalėdų varpai, Kalėdų eglutė dovanų varpai, Halloween mask varpai, rekvizitas, apdailos varpai

Rankdarbių varpai, pet varpai, karvių ir avių varpeliai, vėjo varpeliais

Ankstyvasis ugdymas kūdikiams, plojo rankomis ir skambėjimo varpai, vaikų šokių varpai, rankų darbo vėriniai, apyrankės varpai

Japonijos Kiyomizu Šventykla Bell, Asakusa Šventykla Dovana Žavesio, Laimę Guard, Palaima Bell

Persikų Varpai, Dharmos Varpai, Omori Varpai, Pasisekė Katei Varpai

Japonijos dekoracijos, turistinių suvenyrų varpai, raktų žiedas varpai, papuošalai aparatūros priedai

Procesas: Galvanizavimo vakuume krosnis

Naudojimas: pet bell, Kalėdų puošmena, metalo amatai

Spalva: raudona bronza + cyan bronzos

Medžiaga: Varis

Dydis: 35 x 35 x 20,5 mm

Pakuotės Turinys:

6 x Karvės Varpas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Jntprojektai.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Jntprojektai.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Tipas Karvės Varpas
Naudoti Pet bell, kalėdinė dekoracija, metalo amatai
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 35 x 35 x 20.5mm
Procesas Galvanizavimo vakuume krosnis
Medžiaga Vario
Spalva raudonoji bronza bronza

Panašūs produktai