SOZO Siuvimo Adatos Laikymo Dėžutė Patvarus, Praktiškas Medienos Adatos Atveju Langelį Šeimos Naudojimui Ir Odos Priemonė

€2.26

-19%

€2.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekoa tablečių dėžutė, aja siuvimo saugojimas, elektriniai šilumos žirklių, shuter įrankių dėžė, žymos knygų, lauke medžio pieštukas atveju, ruda įrankių dėžė, ritė siuvinėjimo siūlus, priedų siūti, įrankių dėžės.

dydis informacija

Čia gali būti paklaida ± 1 mm

Išsamiai ekranas

Maža ir išskirtinį, lengva nešiotis Vario sriegiu bendras Jis neturi kristi žemyn

Produkto informacija

Pavadinimas:Siuvimo adatos laikymo dėžutė Spalva: natūrali spalva žurnalas Kilmės Šalis: Kinija Medžiaga: Santalas / palisandras Specifikacija: 2 rūšių Tikslas: adatos laikymo Adatos laikymo cilindrų nėra adatos, adatos, reikia įsigyti atskirai.

Produktų ekranas

Perskaityti Prieš Perkant

- Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. -Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. -Kai jūs negalite rasti visus elementas, kurį nurodė,prašome ne išmesti bet kurį iš pakavimo medžiagos, ir nedelsdami susisiekite su mumis. Pardavėjas priima tik grąžinti pinigus dėl šių priežasčių: A. Kokybės problema B. Siųsti klaidingą spalvos,negerai prekės C. Paketo žalą ar nuostolius -Jei esate nepatenkinti, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 7days dėl resplacement arba pinigų atgal.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.Siuntimo mokesčius moka pirkėjas.KAI JŪS PERKATE ŠĮ ELEMENTĄ,TAI RODO, JŪS SUTINKATE, ŠIOSE TAISYKLĖSE,AČIŪ!

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai