Oro Kondicionierius, Skalbimo Maišelis Oro Kondicionierius Dangtis Atsparus Dulkėms Apsauginis Dangtelis Valymo, Skalbimo Maišelis Padengti Gera Priemonė

€4.45

-25%

€5.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: valymo oro kondicionierius įrankiai, sodo pelėsių, oro kondicionierius, švarus dangtis, oro kondicionierius reflektoriai, aukštos kokybės oro kondicionavimo sistema, valymo dangtis, oro kondicionierius, valyti dulkes, plauti dangtelį, oro kondicionavimo įrengimo įrankiai, oro kondicionierius apima lauko, oro kondicionierius krepšys, kondicionierius dangtis.

Oro Kondicionierius, Skalbimo Maišelis Oro Kondicionierius Dangtis Atsparus Dulkėms Apsauginis Dangtelis Valymo, Skalbimo Maišelis Padengti Gera Priemonė

Kulka Taškų: 1、aukščiausios kokybės Medžiagos: Šis oro kondicionierius dangtis yra pagaminti iš premium neperšlampama medžiaga, perdirbama, ekologiška, matomas minkštos tekstūros, tvirtos.

2、Lengva Naudoti: padengti gali būti pakartotinai naudojamos daug kartų, ir ji yra lengva įdiegti.Valymo dangtelio ateina su laido, jokių sudėtingų diegimo reikia.

3、Praktinių Valymo Viršelis: oro kondicionierius vandens maišelis yra universalus kabinti oro kondicionierius, žemiau 2p (įskaitant 2p).Ji yra puikiai naudojamas kaip oro-kondicionavimo sistema 2p biuro ar namų sienos.

4、Raštas Viršelis: 80cm/31.50 colių(apie) plataus atidarymo dizaino leidžia padengti lengva naudoti, ir jis yra splash-įrodymas, kad jūs daugiau rūpesčių, kai valymo oro kondicionierius.Tai gali užkirsti kelią nuotekų nuo purslų ant sienos ir kitose vietose, ir jis turi gerą apsauginį poveikį.

5、Patogus Šepetys: Ateina su specialiu oro kondicionavimo vėjo varantys teptuku, kuris gali tiesiogiai išvalyti vidų ir efektyviai pašalintų dulkes.Nailono teptukas plaukų yra gana minkštas ir nėra sunku subraižyti, oro kondicionierius.Nerūdijančio plieno rankena gali būti sulenkta valymas.

Techniniai Duomenys: Vardas, Pavardė: Oro Kondicionierius Vandens Maišelį

Medžiaga: medžiagos lietpaltis + elastinga virvė

Taikytinos modeliai: kabo stovo 2p ir toliau 2p

Dydis: žr. išsamus

Pakavimo Sąrašas:

Oro Kondicionierius, Vandens Krepšys*1

Vėjo Varantys Teptukas*1

Rankšluosčiu*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

oro kondicionierius, įrankiai oro kondicionieriaus valymas
Oro Kondicionavimo Sistema Dulkių Skalbimo Maišelis Oro kondicionavimas vandens maišelis
Medžiaga lietpaltis medžiagos + elastinga virvė
Taikytinos Modeliai kabo stovo 2p ir toliau 2p
Modelio Numeris oro kondicionieriaus valymas dangtis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai