Tuya Smart WiFi, Durys, Automatinės Durys atidarytos / Uždarytos Detektoriai WiFi Programėlės Pranešimas Įspėjimo apsaugos signalizacijos paramos Alexa "Google" pradinis

€5.87

-49%

€11.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiprumą wifi, jutiklis wifi, "ios" namų automatikos, namų smart, gosund, smart tuya, vietoje tuya, durų tuya smart, kreivumas įrankis, homsecur.

Aprašymas:

Suderinama su Alexa & Home "Google":

Tiesiog naudoti savo balso kontrolės prijungtų prietaisų per Alexa arba "Google" pradinis.Jis taip pat gali atlikti auto kontrolę kartu su kitų išmaniųjų prietaisų, suderinamų su " Smart Gyvenimą.Jums patogiu aptikti jūsų durų, langų, spintelių, stalčių, ar bet kur, kur jūs norite, kai jis yra atidarytas, ar uždarytas.

Mėgaukitės Savo Smart Gyvenimą:

Kai jums palikti namus, ji bus stumti pranešimą, kai durys / langas atsidaro arba užsidaro, todėl jūs galite aptikti įsilaužimo į kartą.Be to, jūs galite pasidalinti prietaisą su savo šeimos nariais ir kelio istorija jutiklis veiklą.

Lengva Įdiegti:

Jokių sudėtingų montavimo įrankiai reikalaujama.Jutiklis gali būti įdiegta su dvipuse juosta arba varžtus (pridedama) vos keli žingsniai, ir parsisiųsti programėlę "tuya" arba "Smart Gyvenimą" iš GooglePlay ar App Store", norėdami patikrinti, ar jūsų durų / langų.

Techniniai duomenys:

Įėjimo įtampa:DC3V LR03

Ramių Srovė:≤10uA

Aliarmo Srovė:≤160mA

Mažos galios undervoltage:≤2.7 V

WiFi:802.11 b/g/n

Magnetiniai valdymo atstumas:≥15 mm

Darbo temperatūra:-10-50℃

Darbo drėgnumas:max 95%RH

Pakuotė:

1*Jutiklis

1*Instrukcija

Suderinamumas Viskas Suderinama
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Kilmės KN(Kilmės)
Kamera Įrengta No
Modelio Numeris tuya
Prekės Pavadinimas choifoo
Parama Dropshipping & Didmeninės
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai