Vasaros Plonas Push Up Liemenėlė Nėrinių Artimieji Seksualus Apatinis Trikotažas Moterims Backless Liemenėlės, Apatinio Trikotažo B C Puodelio Liemenėlė Nipelis Santykį Moterų Kvėpuojantis Bralette

€1.80

-40%

€3.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lululemon, liemenėlė, liemenėlė joga, taigi, moterims, apatinis trikotažas, invise liemenėlė, liemenėlė push up, karinės moterims moteriškas apatinis trikotažas, transprent moterims moteriškas apatinis trikotažas, liemenėlė sportas, ne moterims moteriškas apatinis trikotažas.

Mieli Draugai, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje !Geros Naujienos : Nauja siunta bus pasirengę mūsų pasekėjų, su extra 1% -2% išskirtines nuolaidas .Bet nemokamai arba ventiliatorius zonos veiklą, informuosime mūsų gerbėjų ir pasekėjų ne pirmą kartą į mūsų fan klubas arba el. paštu.Mes pažadame mūsų pasekėjas bus gauti geriausią kainos ir paslaugų .Imtis ctions tapti mūsų pasekėjų viršuje pardavėjas parduotuvę, kur nuolaidos ir toliau, staigmena niekada negali sustoti!

Kokybė yra pirmasis , paslaugų yra geriausias, klientai yra visų mūsų Dievai!

Mados dizaino,Naujų, aukštos kokybės!Spalvos: Kaip nuotraukose Stilius: Mados, Atsitiktinis

Gali jums turėti nuostabų pirkinių patirties !

Pastaba:

1. Dydis Azijos dydžio, Mažesnis nei Europos kodeksas / JAV kodas 2. Yra keletas spalvų skirtumas dėl šviesos ,tikiuosi, jūs galite suprasti. 3. 1-3cm paklaida yra įmanoma.(Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.)

Pastaba : Bendradarbiavimas didmeninės ir lašas laivybos:

Didmeninės : mes siūlome nuolaida ir NEMOKAMA pristatymas per EXPRESS", kuris trunka 3-8 dienų atvykti.

Drop laivyba : mes išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Kaip sekti savo siuntinį?Jūs galite sekti savo sklypo svetainėje, su savo sekimo numerį: 17track.net/en (Nukopijuoti į owser atidaryti)

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo laikas bėga?Jei jūsų pirkimo laikas bėga, prašome susisiekti su mumis.Mes ją jums.Taip, kad savo pinigus ir kad bus saugoma Jntprojektai.lt.

Prekės Pavadinimas vertvie
Kilmės KN(Kilmės)
Sports Type Joga
Liemenėlė Stilius artimieji apatiniai backless
Modelio Numeris Push Up Bralette Nėrinių Artimieji Seksualus Moteriškas Apatinis Trikotažas, Apatiniai Drabužiai
Funkcija Kvėpuojantis

Panašūs produktai