2vnt=1Pair Nykščio Valgus Raštas Kojų Tarpine Silikono Guz Kojų Raštas Korektorius užkirsti Kelią lizdinės plokštelės Nagų Pėdų Priežiūros Priemonė

€0.64

-3%

€0.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: audinio apatiniai, korektorius koja, besišypsantis veidas, korektorius kojų, vyrams, satino apatiniai, pirštą kojos, korektorius piršto, Pirštas, degalų įpurškimo yanmar, guz korektorius sandalas.

2vnt=1Pair Nykščio Valgus Raštas Kojų Tarpine Silikono Guz Kojų Raštas Korektorius užkirsti Kelią lizdinės plokštelės Nagų Pėdų Priežiūros Priemonė

Aprašymas:

Aukštos kokybės medžiaga: Pagamintas iš tvirtos ir saugios medicininės kokybės silikono gelis, tempimo jūsų pirštai ir apimantis guz su savo lanksčios touch.

Visos dienos komfortas ir apsauga: Šių plaktukas tne tiesinimo priemonė yra žmogaus inžinerijos, suprojektuoti ir pagaminti iš itin minkšto silikono gelio.Leiskite jums žinoti, kaip ištiesinti kojų komfortą.

Sporto Draugiškas: Tai kojų tiesinimo priemonė gali būti naudojama namuose, o pėsčiomis ir praktikuojančių joga.

Pakartotinio Naudojimo : Plaukite muilu ir sausu oru tada galite jį naudoti vėl ir vėl!

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Dydis: 7.3 * 2.5 * 1.4 cm

Spalva: Balta

Kiekis: 2vnt=1Pair

Pastaba:

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti 0,5-1 cm nukrypimai.Dėkojame už jūsų supratimą!

3.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

4.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės tarnauti jums.Dėkojame už jūsų supratimą!

Komplektą sudaro:

2vnt=1Pair Nykščio Valgus Raštas

,,

Ačiū Už Jūsų Pasitikėjimą Pasirinkimas !

Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris CLL351
Dydis. 7.3 * 2.5 * 1.4 cm
Medžiaga Ortopedijos Reikmenys
dydis 2PCS
Tipas Ortopedijos Reikmenys

Panašūs produktai