(Dalių) Paprasta flash grandinės padaryti 5MM LED lempos granulių mirksi "PASIDARYK pats" rinkinys, mirksėti plokštės modulis

€0.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rotary encoder led rong, led matricos, elektronų rinkinys, 1 18 brushless variklio ir esc, rc servo testeris, rinkinys radijas, bmp280, "bluetooth" usb, 3 5mm blykstė, amp rinkinys.

Funkcijos įvadas: Po maitinimo įjungimo, kairįjį ir dešinįjį raudonas Led (galite pakeisti šviesos Diodų kitų spalvų) flash pakaitomis.

Pakartokite ciklą, tuo didesnė maitinimo įtampa, ryškesnis LED, keitimas talpa vertė elektrolitinius kondensatorius gali pakeisti pakaitomis mirksi greitis, didesnės talpos vertę, mirksi

Lėčiau mirksi greitis, mažesnės talpos vertę, ir greičiau mirksi greitį.Grandinės yra paprasta ir lengva suprasti, ir litavimo trinkelės buvo elgiamasi su alavu purškimo, todėl litavimo lengviau.

Taškas yra gražesnė!Ypač tinka draugais ir studentams, kurie yra nauja elektronika.

Grandinės principas:

Kai maitinimas yra įjungtas, du triodes varžysis būti įjungtas pirmą kartą, bet dėl skirtingų komponentų, tik vienas vamzdis yra įjungtas pirmą kartą.Jei Q1 įsijungia pirmą kartą, tada kolektoriaus įtampa Q1 lašai, D1 dega, ir kairėje pabaigos, kondensatorius C1 yra arti nulinės įtampos.Nuo įtampos visoje kondensatorius negali pasikeisti staiga, pagrindo Q2 taip pat ištraukė maždaug nulinės įtampos, todėl Q2 nukirto, ir D2, ne ryškiai.Kaip maitinimo mokesčiai C1 per rezistorius R2 bazės įtampos tranzistorius Q2 palaipsniui pakyla.Kai ji viršija 0.6 v, Q2 pokyčiai nuo valstybės, valstybės, kolektoriaus įtampa nukrinta, ir D2 yra apšviesti.Tuo pačiu metu, sumažėjo kolektoriaus įtampos tranzistorius Q2 sukelia bazės įtampos tranzistorius Q1, norėdami pereiti per veiksmų kondensatorius C2, Q1 pokyčiai nuo išjungti, ir D1 išeina.Šiame cikle, du triodes apygardos įjungti ir išjungti per savo ruožtu, ir du šviesos diodai nuolat skleidžia šviesos.Keičiasi talpos kondensatorius gali pakeisti greitį LED ciklą.

bendros problemos:

1: pasirūpinti, kad išvengti blogo, suvirinimo teigiamas ir neigiamas poliai LED, ir ilgos kojos yra teigiamas polius.

2: Atkreipkite dėmesį, kad išvengti litavimo negerai varža.Žalios spalvos žiedas yra 510 om, ir oranžinės spalvos žiedas yra 33K arba 30K.

3: stengtis, kad nebūtų blogo, suvirinimo teigiamo ir neigiamo elektrodų elektrolitinius kondensatorius, ir ilgos kojos yra teigiamas elektrodas.

4: pasirūpinti, kad išvengti neteisinga kryptimi triode, prijunkite jį pagal formą ant lentos.

5: pasirūpinti, kad išvengti atvirkštinis ryšys elektros energijos tiekimas.Teisingai ryšio būdas yra prisijungti VCC į teigiamą polių, GND neigiamas polius, ir maitinimo SROVĖS įtampa yra 3-12V.

6: Atkreipkite dėmesį, kad patikrinti, ar suvirinimo turi trumpojo jungimo ir virtualią suvirinimo problemas.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai