Nešiojamų Lauko dujinė Viryklė Namų Kasete Krosnis Vėjo Cas Hot Pot Laukinių Grilis Viryklė dujinė Viryklė Kempingas degiklis

€17.69

-5%

€18.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tywel dujų degiklis, lixada viryklė, led buld kempingas, grill stove, dujinė viryklė priekinio stiklo, fugon kempingo dujos, stovykla titano, stovyklos dujų lempos, butas viko degiklis, lauko kepsnių barelį.

Kulka Taškų: 1、prekinis, galinis Stiklo + Emalio Stiklas: Dvigubas sluoksnis prekinis, galinis stiklo konstrukcijos, stabilus gaisro energijos taupymas ir efektyvesnis, 40 deguonies įvadai, stiprus deginimas ir stiprus gyvybingumą.

2、Didžiosios Funkcijas: 2.9 KW didelės ugnies, vėjo skydas.Kelių pakopų ugnies reguliavimo, lieti degiklis, apsaugos nuo viršslėgio, energijos rinkimo gaisro, emalio, laikiklis, vieno mygtuko atgalinį vožtuvą, lengvas ir patogus.

3、Aplinkos Apsauga: Aukštos temperatūros vandeniui atsparaus aliuminio įrašymo įrenginys su įmontuotu įtampos keraminių gesintuvas.Be akumuliatoriaus, tai yra energijos taupymo, aplinkos apsaugos ir patvarus.

4、Energijos Taupymo: trimatis degimo sistema, dujų ir oro yra visiškai sumaišyti, gyvybingumą, yra stipresnė ir daugiau energijos taupymas.

5、Saugos Apsauga: Saugos per didelio slėgio apsaugos vožtuvas.Kai slėgis dujų bakas yra per didelis, apsauga įjungiama prietaiso, ir dujų balione yra automatiškai atjungiamas, siekiant užtikrinti saugumą.

Aprašymas: Stiklas + Emalio Stiklas: Dvigubas sluoksnis prekinis, galinis stiklo konstrukcijos, stabilus gaisro energijos taupymas ir efektyvesnis, 40 deguonies įvadai, stiprus deginimas ir stiprus gyvybingumą.

Didžiosios Funkcijas: 2.9 KW didelės ugnies, vėjo skydas.Kelių pakopų ugnies reguliavimo, lieti degiklis, apsaugos nuo viršslėgio, energijos rinkimo gaisro, emalio, laikiklis, vieno mygtuko atgalinį vožtuvą, lengvas ir patogus.

Aplinkos Apsauga: Aukštos temperatūros vandeniui atsparaus aliuminio įrašymo įrenginys su įmontuotu įtampos keraminių gesintuvas.Be akumuliatoriaus, tai yra energijos taupymo, aplinkos apsaugos ir patvarus.

Energijos Taupymo: trimatis degimo sistema, dujų ir oro yra visiškai sumaišyti, gyvybingumą, yra stipresnė ir daugiau energijos taupymas.

Saugos Apsauga: Saugos per didelio slėgio apsaugos vožtuvas.Kai slėgis dujų bakas yra per didelis, apsauga įjungiama prietaiso, ir dujų balione yra automatiškai atjungiamas, siekiant užtikrinti saugumą.

Sąrašas:

1* dujinė viryklė

Vartotojų skaičius 3-5
Su Uždegimo Prietaiso ar Ne Įtrauktas
Taikymo Metodas vadovas
Vienkartiniai No
Struktūra Vienas Gabalas
Degalai Dujos
Gabalas Skaičius Pertvara Nuo Vėjo <5
Tipas Dujinė Viryklė
Taikoma Prieskonių Tipas Kietojo Prieskonių
Medžiaga Aliuminio lydinys
Naudojimo Sąlygos Normalios Lauko

Panašūs produktai