2021 bižuterijos Kristalų Auskarai Lydinio Asmenybės Pelėda Kristalų Auskarai Moterų Šalis Dovana korėjos Mados Gyvūnų Metalo

€0.80

-69%

€2.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr kardon atveju.

Dydis:ilgis 2CM*plotis 1. 3CM,svoris 7 g

Paslaugų įsipareigojimo

Mes visų pirma, "ebay", Jntprojektai.lt,įvairių online ir offline shop parduotuvėje tiekimo didmeninė prekyba,pardavimas! Mūsų parduotuvėje jus patikinti, prekių pardavimo nuosavų gamybos,siekiant užtikrinti, kad mes atnešti pelną jums! Tiesiog paklauskite mūsų ilgalaikį bendradarbiavimą! Parduotuvėje taip pat suteikti jums konkurencingą kainą, prekių ir Laivybos Politikos,prašome būti tikri, kad perkate! Produkto grandinės mažos vertės kopiją! Geros kokybės, nėra užtikrintas,mes manome, kad vieno cento,dalinis krovinys tiesą. Mes kruopščiai suprojektuoti naują,taip pat pagaminti papuošalai! Didelį kiekį klientų,kaina, kurią mes gali kalbėti,mes jums staigmena,užtikrinti, kad jums pelno,suspaudimo mano kosmoso. Dėl skirtingų matavimo metodų,dydis bus subtilus skirtumai,tokia situacija yra ne kokybės problema. Čia Pro galite pamatyti baby duomenis aprašyti,dėl savo šou kūdikių visas detales,kūdikis yra paimti natūra,galutinis prašome vyrauja rūšies,kokybės užtikrinimas,pasitikėjimo pakavimas! Prašome Pro būkite tikri, kad perkate!

Susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

Prašome naudoti wangwang režimas susisiekti,nustatyti pat klientų aptarnavimo,konsultavimo, gali gauti daugiau profesionalų paslaugas! Nes kartais tokie dalykai bus palikti,arba wangwang nėra internete valstybė,ilgą laiką negavau atsakymo,Pro gali pagal aprašymą pasirinkimas savarankiškai padėti apsipirkti,norimą spalvą/kiekis,/Express informacijos, prašome tiesiogiai užpildyti pastaba aprašymas,jei kūdikis yra laikinai išparduoti,mes susisieksime su jumis bendrauti. Yra specialūs reikalavimai galite palikti pranešimą mes po vieną tvarkymo.

(1)ši parduotuvė paramos Alipay užtikrintas sandorių,online,apmokėjimas už prekes dvi

(2)per 24 valandas tvarkymo užsakymus;mokėjimo PayPal per 24 valandas po išsiuntimo

Apie produktą koregavimas,vaizdo kameros,antrinėje rinkoje,didmeninėje didelės sumos iš klientų,

Apie kokybiškų prekių

Bendrovė pardavė prekių, kurių imtasi natūra,gali būti dėl šviesos arba kompiuterio ekrane problemų, kai kurios prekės buvo šiek tiek spalvų skirtumas,ne priklausančių kokybės problemas. Kaip visiškai nepriimtina spalvų skirtumas pirkėjų, atidžiai perskaitykite! Kadangi šioje parduotuvėje verslo prekių už prekes,daug stilių,didelis kiekis,ten neišvengiamai bus kai kurių mažų problemų. Jei jus domina kokybė-uosius metus aukso, balto aukso papuošalai,pasilik! Mes augalas, tai labai dėmesio produkto kokybei,taip pat tikimės, kad kiekvienas klientas gali savo namų pirkti pageidautinas prekes,todėl mes taip pat labai nori dirbti už mažai ar nesusipratimų, atsakingas pabaigos. Jei gavote prekes turi problemą,prašome laiku ir mes bendraujame. 1%nesusipratimų~atnešti mums bus reputaciją nuolaidos,tačiau esame pasirengę išspręsti šią problemą už jus. Perkate tada, kai dėl paslaugų ir produktų bus mes teikiame daugiau produktų,daugiau nepriekaištingą aptarnavimą maitinimo šaltinio,tikiuosi, kad kiekvienas klientas gali savo namų turėti malonią nuotaiką!

Šveicarijos vandenyno papuošalai--reikmenų tiekimas

Ačiū už jūsų globoja!

Grąžinimo politika, atkreipkite dėmesį į produkto ir pakuotės,jei yra viršįtampių ir reikmenys yra sugadintas trūksta,ne originalų ir kt. įtakos antrinių pardavimo situacija,mes negalėsime jums dirbti grąžinimo paslaugą. Dėl produkto kokybės problemų ar klaidingų prekių sukelia grįžti padengia JAV biržos prekių kelionei pristatymas,grįžti priekiniai prašome įsitikinkite, kad prieš mūsų Po Pardavimo, Klientų Aptarnavimo, komunikacijos ir paaiškinti situaciją,klientų aptarnavimo, vadovaujant naudoti Kurjerį išsiųstas atgal,ne komunikacijos tiesiogiai grąžinami,nebus nagrinėjami. Grįžti visi naudoja SF Express Grąžinimo išlaidas pirkėjas.

Apie laivybos

关于发货,我公司默认是中通快递(为方便顾客能够顺利收到宝贝,请在拍下付款后留言处备注所需发的快递公司),另偏远地区包括新疆,内蒙古,西藏,青海,宁夏及发EMS,顺丰快递需补运费差价,有特殊要求请告知客服或在留言处留言说明

Formos\modelis Gyvūnų
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Atsitiktinis/Sportišką
Elemento Tipas Auskarai
Metalų Tipas Švino-alavo Lydinys
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Metalo
Lytis Moteris
Modelio Numeris EA232

Panašūs produktai