Žvejybos Masalas Dėžutė Su Magnetinėmis Kvėpuojantis Dangčio Jaukų Rinkinys Nepastovi Žmogus Crankbaits Su Būda Aukštų Kabliukai, Žvejybos Reikmenys Sunku Masalas

€2.98

-29%

€4.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: musė musė dėžės, plonas skristi lauke, upėtakis skristi dėžės, apada skristi lauke, derliaus musė dėžutę, medienos skristi dėžės, skaidrus žvejybos skristi lauke, musė lange užpildyti, didelis langas musė, musė plastiko dėžutė.

Savybės:

Didelės talpos

Išaugo dvigubai saugojimo vietos, kad tilptų daugiau gyvas masalas.Vidaus erdvė yra skirta pagrįstai.Sliekai, duona kirminų, kraujo kirminų, smėlio ir kirminų gali būti, kad jums bus ne susiduria su problema-nepakankamas masalas žvejojant gamtoje.

Kvėpuojantis dangtis

Yra daug mažų skylučių ant dangtelio jauko lange užtikrinti, kad vidaus erdvė yra kvėpuojantis, taip, kad masalas gali kvėpuoti, ir masalas gali būti laikomi švieži ilgą laiką.

Sutirštės plastikinę dėžutę

Dėžutėje yra pagamintas storio ABS medžiaga, kuri yra daugiau tvirtas ir ilgalaikis, nėra lengva būti pažeistas, kai nukentėjo sunkiųjų pučia, arba būti subraižytas .

Magnetinis dangtelis

Dangtelis yra įrengtos, su magnetu, kuris turi didelę siurbimo jėgą, todėl masalas nėra lengva ištekėti, kai uždarytas, ir yra įrengta tweezer lengvai gauti.

Lengvas ir lengvai atlikti

Dėžutėje yra paprasta rankena, apie tai, su tvirtinimo angą ant krašto, kuris gali būti nustatytas ant juosmens ar lagaminą lengva vykdyti.

Techniniai duomenys:

Tipas:jauko dėžutė

Medžiaga:ABS

Prekės spalva:juoda+raudona+geltona

Kiekis:1pc

Dydis:9.7*9.7*7.4 cm/3.81*3.81*2.91 colių(L*W*H)

Grynasis svoris:120g/4.23 oz

Pakuotė:

1*jauko dėžutė

1*sienelė

1*tweezer

Kilmės KN(Kilmės)
Su Atlošais, ar Ne No
Su Ištraukiama Kojų ar Ne No
kvėpuojantis, magnetinis, nešiojamų Lauko, Upės, žvejyba
kirminas bakas Didelės talpos, Dvigubo sluoksnio
Modelio Numeris jauko dėžutė
Medžiaga Kita
kirminas dėžutę masalas bakas
Prekės Pavadinimas diposlong
jauko dėžutė masalas saugojimo dėžutė
Pozicija Kita

Panašūs produktai