2vnt Japonijos Plaukų tiesinimo plaukų procedūra Kremas brazilijos keratyny gydymas, profesionali natūralių plaukų kremas žalos remonto

€13.39

-24%

€17.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: clocolor suknelė, varlė vėžlys, plaukų baltymų, plaukų augimas, plaukų baltymų gydymas, plaukų keratino, bambuko muilo dėklas, klijuojamas lipdukas roll tapetai, brazilian keratin, taino.

2vnt Japonijos Plaukų tiesinimo plaukų procedūra Kremas brazilijos keratyny gydymas, profesionali natūralių plaukų kremas žalos remonto Naudojimas: 1. Plauti plaukus, ir smūgis sausas; 2. Equably šepečiu, kremas nuo kaklo, plaukų, kad plaukai viršuje, pls išlaikyti grietinėlės, 1 cm odą.Tada padengti plastiko plėvelės ant plaukų apie 30 minučių; 3. Kai plaukai tampa minkšti, pick 3 vnt plaukų su dviem rankomis, dviem rankomis laikyti 3cm.Tavo rankos švelniai patraukite plaukus.Jei plaukai yra elastinga, tai minkštinimo apdaila.Jei ne, pls išlaikyti palaukti su dangčiu filmas. 4. Padalinkite plaukus į kelias dalis, traukti apie 3 kartus.Kartokite šį veiksmą, kad plaukai taps tiesūs; 5. Kai tapo tiesus, palaukite 15 minučių ir nuplaukite plaukus.Tada tepinėlio plaukų konteinerių. (Pasiūlymas: Gerbiami klientai, jei jums nėra\ \ 't patyrė apie šiuos veiksmus, gali jums gali paprašyti savo artimojo plaukų solan dirbti su mūsų kremas ) Atšilimas: 1. Naudojant šį produktą: vengti kontakto su akimis,jei akių kontaktas įvyksta,nedelsiant plaukite vandeniu 2. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje 3. Jei jūsų oda yra jautri, prašome daro jautrus testas prieš naudojimą 4. Odos sužalojimo, paraudimas ir žaizdos, gali būti naudojamos 5. Jei yra kokių nors neįprastų reiškinių, prašome nustoti naudoti padės padaryti jūsų garbanotas garbanotas plaukų tapti straighting ir sklandžiai!

Veiksmingumo profesionali plaukų minkštiklis švelninamasis plaukų kremas
Tinka plaukų plaukų remonto esmę & natūralių plaukų kremas
Tinkamumo Laikas 3 metai
Veiksmas ištiesinti plaukai, Plaukų minkštiklis kremas
Elemento Tipas Plaukų & Galvos Odos Gydymas
Modelio Numeris Natūralių plaukų tiesinimo kremas
Funkcija natūralių plaukų kremas, plaukų žalos remonto
prekės pavadinimas keratinas plaukų gydymas
Kiekis 2
Komponentas Natūralių plaukų tiesinimo kremas
NET WT 220ml
Poveikis Giliai į plaukų kremas
Kilmės vieta Žemyninė Kinija
Kategorijos Japonijos tiesinimo kremas

Panašūs produktai