Lankstymo Pamatė "PASIDARYK pats" Sodo Įrankiai, Medžio Genėjimo Pjūklas Su Kieto Dantų Skiepyti Pruner Genėjimo rankinis Pjūklas Bushcraft Lauko Kempingas SK5

€5.30

-37%

€8.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sodo pruner, coque helovinas, sodo įrankis, augalų skiepijimas, Pruner, sodo žirklių, dragonfly sodas, elektriniai medžio žoliapjovės, bushcraft rinkinys, dekoro sodas.

Lankstymo Pamatė "PASIDARYK pats" Medžio Genėjimo Pjūklas Su Kieto Dantų Genėjimo rankinis Pjūklas Bushcraft Sodo Įrankiai, Lauko Kempingas SK5 Skiepyti Pruner

Ypatybė:

1.Didelio stiprumo, labai aštriais dantimis, danga yra taikoma kiekvieną kartą, kai jie ištraukė, kad sumažinti trintį ir pasipriešinimą, taip paspartinant pjauti.Riešutų yra tvirtai sumontuota ant mentės, ir riešutų yra įsikūręs ant rankenos, bet ne per arti krašto, siekiant sumažinti nereikalingų lenkimo.Anti-rust, "long-life", greito pjovimo didelio stiprumo ašmenys genėjimo pjūklas.

2.Ergonomiška ir patogi rankena rankenos yra neslidžios, minkšta rankena, skirtas suburti puikų komfortą į rankas pamačiau, mažinant ranka skausmas per apipjaustymas.Patogią vietą nykščio užtikrinti geriausią ranką su šlapia danga, kai apipjaustymas.Tai gerai apgalvota įrankių pjūklo dizainas suteikia papildomas įrankis, kuris nenuvils jūsų ir truks daugelį metų.

3.Universalus, tvirtas ir patvarus: šis tvirtas lankstymo stakles galima naudoti kaip sodo žoliapjovės, gelbėjimo įrangos rinkinys, lauko laipiojimo priedai, kirpimas žirklės, stovyklavimo rinkinys, įranga, aukštos kokybės lauko tools yra puikus pasirinkimas, labiausiai tinka pjauti šakos, kempingas malkos , Sausos arba rąstų, kaulai.

4.Pateikti kelis ašmenis pozicijas papildomai pjaustymo komfortą ir sumažinti riešo nuovargį.Lengvas, lengva nešiotis, sumažinti nuovargį ir naudojimo metu, bet stiprus ir patvarus, sunku padaryti reikiamą pjovimo.

5.Diržo grommets, aukštos kokybės dizainas, puikus lankstymas ir greito ir saugaus užrakinimo ir atrakinimo sistema, gali tvirtai fix disko vietoje, kai naudojamos, ir užtikrinti saugumą, kai jo nenaudojate.Jūs galite pirkti šį sudedamas pjūklas su savimi.

Tipas:

Medžiaga: pjauti: 65# plieno

Rankena: geležies ir plastiko

Spalva: juoda ir oranžinė

Pjauti dydis: 150 mm

B Tipas:

Medžiaga: Plienas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis(Nebūtina): Mažas pamatė: bendras ilgis: 395mm, pamačiau, ilgis 180mm

Viduryje pamačiau: bendras ilgis 465mm, pamačiau, ilgis 210mm

Didelis pamatė: bendras ilgis 540mm, pamačiau, ilgis 250mm

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą. 3.Prieš perkant, prašome patvirtinkite, kad produkto dydis norite pirkti.

Modelio Numeris Lankstymo Pamačiau
Prekės Pavadinimas Rankas "PASIDARYK pats"
Medžiaga Metalo
Funkcija Anti-Slip Danga, Lankstymo, Ilgose
Kilmės KN(Kilmės)
Pruner Tipas reketas
Sertifikavimo CE
Apdailos PTFE dengtos
Genėjimo Įrankis Tipas Genėjimo Pjūklai

Panašūs produktai