Siurbtukas Virtuvės Kriauklė Kiaurasamtis Nutekėjimo Stovas, Sulankstomas Muilu Kempine Turėtojas Daržovių Užsiliko Drainer Krepšelį Kabinti Šiukšliadėžės

€1.42

-51%

€2.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kabo kriaukle krepšelio, krepšių saugojimo, virtuvės organų, granito indų turėtojas, obag krepšelį turėtojas, virtuvės storag, roll, praustuvo stovas, stovykla kriaukle, virš kriauklės stovo, mini krosnelė.

Aprašymas:

Prijunkite jį į virtuvės kriauklę į parduotuvę, kempinės, rankšluosčiai, valymo kamuoliukai, muilo ir kitų smulkių daiktų.Krepšys yra skirtas drenažo maisto likučių ir išvengti užsikimšimo.

1. Kempinė ir muilas laukelį:

Viršuje sulankstomas kriauklė kanalizaciją krepšelyje yra skirtos laikyti kempinės, veido rankšluosčiai ir indų ploviklis, todėl juos organizuoja ir lengva naudotis.

2. Sulankstomas vežimėlis:

Sulankstoma vežimėlio yra kruopščiai sukurta siekiant greitai nutekėjimo maisto atliekų ir neleisti jai patekti į kriauklę ir sukelia klaipėdoje.Jūs galite sulankstyti ir skleistis sutaupyti daugiau vietos, kai jums jų nereikia.

3. Paprastas drenažo:

Kriauklės nutekėjimo krepšelį priima 3-sluoksnis atidaryti tinklų projektavimo, kurie gali nutekėti vandeniui, greitai ir lengvai.Akių skylės dydis yra optimizuotas greitai nusausinti, o užkirsti kelią mažesnių liekanos, einančios per skyles.

4. Patikimas dulkių siurblys:

Kriauklės nutekėjimo krepšelis turi dvi tvirtas plastmasinis siurbimo taures, kad gali būti pridėta prie jūsų paviršiaus kriaukle.Lengva įdiegti, pridėti šį priedą, kad atnaujinti kriaukle funkcija pasiekti papildomas sandėliavimo ir kanalizacija.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP + TPR + PVC

Dydis: 10.3 cm x 13,5 cm

Spalvos: mėlyna, rožinė, juoda

Pakuotė:

1*Sulankstomas kriauklė kanalizaciją krepšelio

Spalva Mėlyna, Rožinė, juoda
Parama Dropshipping
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PVC, PP + TPR + PVC
dydis 10.3cm x 13.5cm

Panašūs produktai