Medienos Deginimas Scorch Žymeklis Parkeris "Pasidaryk Pats" Mediniai Tapybos Pyrography Pen Handmake Ornamentu Amatų Įrankis Dizaineris Office Stationery

€7.22

-14%

€8.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bodysuit burning man festivalis, amatų mediniai, žymeklis, parkeris, riebalų, bruning man festivalis, "pasidaryk pats" mediniai, deginti riebalus, burning man festivalis mans, blank wooden.

Kulka Taškų:

1、 "PASIDARYK pats" Medienos Deginimas Pen: naujo tipo cheminis sudegė pen, su nauja patentuota formulė ir 3mm bauda patarimas pen core, kurie gali lengvai sukurti tikslią ir sudėtingų medienos dizaino per trumpą laiką be blukimas.

2、Saugos Atnaujinti: Naudojant saugią ir ne toksiškas cheminė medienos deginimas pen, jums nebereikia nerimauti dėl šilumos dega lituoklio, ir jūs galite sukurti tobulą "PASIDARYK pats" projektas ramybę.

3、Lengvai Tapti Magas: Tai trunka tik 3 žingsniai sukurti medienos deginimas modelis.Pirma, mediena turi būti poliruoti ir paviršių išvalymą.Suplakti sudegė pen vėl, paspauskite papildyti pakartotinai užpildyti rašalu, ir tada naudokite popierinio rankšluosčio, kad sugertų perteklinę dažų pildymas.Galiausiai, atkreipti dizaino šabloną arba ranka, šiluma, tai šilumos ginklą ar kito šilumos šaltinio (daugiau kaip 480°F), ir kailis ji su mediniu apdaila ruonių ir apsaugoti savo dizainą.

4、 "PASIDARYK pats" Dovanų: Naudoti medienos, sudegė pen įdomių projektų, namuose, nebegali remtis karšto lituoklio sukurti gražus meno kūrinius.Nereikia naudoti laidų, jokių mokymosi kreivė, toli nuo šildymo ir nudegimus.

5、Ultra-wide Pritaikomumas: naujas medienos degimo pen pakeičia tradicinį lituoklio medžio deginimo įrankį, ir tinka daugeliui medienos mėgėjams.Taikoma žmonių: nuo 3 metų; scenoje: dovanų priėmimo, šalis dekoro, ar meno studija ir kt.; naudojamos medžiagos: beržo, tuopos, graikinių riešutų, medžio lenta (didelio tankio perdirbimo) ir kt.

Specifikacija:

Spalva: juoda

Plunksnų: apvalūs ir įstrižai

Dydis: apie 145mm*15mm/5.71*0.59 į

Pakavimo Sąrašas:

Medienos Deginimas Žymeklis*1

Naudojamos medžiagos Beržas, tuopų, graikinių riešutų, medienos lentos
Kostiumas dovana padaryti, Šaliai Dekoro, ar meno studija
Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No
Rankenos Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Plaukų Medžiaga Kita

Panašūs produktai