Mažas Žadintuvas Mechaninis Laikmatis Virtuvės Priminimas Mielas Laikmatis Kūrybos Laikmatis Atgalinės Atskaitos Laikmatis

€2.41

-19%

€3.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apyrankė pagalvėlė, virtuvės laikmatis magnetas, laikmatis, raundas skaitmeninis virtuvės laikmatis, mechaninis laikmatis mechanizmas, mielas laikmatis, virėjas laikmatis, mielas virtuvės laikmatis, audinio superherojus, magnetas laikmatis.

Mechaninis laikmatis, pritaikytas specialiųjų mašinų, pačiu principu, kaip mechaninis laikrodis, be baterijos, ekonomiškas ir praktiškas, reguliuojamas nuo 1 minutės iki 60 minučių

1. Pasukite pagal laikrodžio rodyklę laikmatis nuo 0 iki 55 mastelio, o tada atgal iki reikiamo laiko, laikmatis bus skleidžia trapumą varpas. 2.Klaida asortimentą, mechaninis laikmatis paprastai 0-2 minučių (tai yra, ji skambės 0-2 minučių anksčiau, pavyzdžiui, jei klaida yra 1 minutę, jei norite metu ji 5 minutes, tada jūs galite kartą, jis 6 minutes)

Pastaba:

1. Kai sukasi 55 masto pagal laikrodžio rodyklę, nenaudokite per didelės jėgos, kad būtų išvengta žalos vidinis judėjimas. 2. Kai laikmatis yra darbo, nereikia kartoti sukimas pirmyn ir atgal, taip, kad nebūtų sugadinti vidinis judėjimas. 3. Laikmatis apvalkalas yra pagamintas iš ABS plastiko.Prašome nereikia mesti, mesti, arba sutriuškinti laikmatis, kurie yra lengvai pažeidžiami. 4. Laikmatis su lukštais ir vidinis judėjimas yra pagaminti iš plastiko, nenaudokite ugnies kepkite, nudegimas ir pan.

Tipas Laikmačiai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Laikmačiai Tipas Skaitmeninis Laikmatis
Vežimas Dropshipping, Didmeninė, Mažmeninė
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris e
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
Nustatytu Laiku 1-6 valandų
Išvaizda bendra

Panašūs produktai