6pcs Silikono Mentele Grandiklis Nustatyti Guma, Konditerijos Jar Mentele Už Nonstick Kepimo Įrankius, Pyragai Virtuvės Konditerijos gaminiai

€9.76

-29%

€13.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: silicio mentele, 55 colių tv, pyragas grandiklis, šernas pliušas, tešlą mentele, torto mentele, elmo minkštas žaislas, italy toy, rožinė mentele, mini mentele.

Funkcija

1. Silikoninės mentelės yra meistriškai fromfood kokybės silikono, kuris gali būti naudojamas bet kokio maisto, BPA free ir FDA,nebus užterštas ar suiręs, kad jūsų virimo visada saugių ir sveikatai. 2. Eamless vientisas dizainas, nerūdijančio plieno pridedamas prie kiekvieno mentele už papildomą stiprumą.Su aukšto minkštumo, atsparumą korozijai bei aukštai temperatūrai, atsparumas, šie maži visi aplink silikoninės mentelės nebus rūdžių ir nudeginti rankas naudojimo metu. 3. Puikiai kampu galvą ir ergonomiškai suprojektuotos rankenos bus įrodyti labai patikimas su sunkiausiu batters, ar jūs naudojate juos kaip grandiklis, mentelė, apledėjimo mentele, kepimo arba maišyti šaukštu.Lengva valdyti ir naudoti. 4. Atsparus karščiui virtuvės maisto ruošimo priemonės gali būti naudojamos iki 446℉(230℃,aukščiausia temperatūra maišykite mailius paprastai negali viršyti 200℃) .Seifas padengtas & nelipnius virtuvės ir puikiai tinka naudoti su karšto maisto produktų ir aplink virėjas, viršuje. 5. Silikono mentele gali būti valomi tokiu pačiu būdu, kaip reguliariai virtuvės reikmenimis, arba rankomis arba indaplovėje.

Pastabos

1.Dėl skirtingų naršyklių ir gamybos partijų, spalva bus šiek tiek kitoks.Prašome kreiptis į tikrasis produktas. 2.Nenaudokite abrazyvinių valymo šluostės, nes jie gali subraižyti paviršių silikono ir turėtų būti vengiama.

Paketas apima

5*silikoninė mentelė+1 silikoninis šepetėlis

Medžiaga Silikono
Sertifikavimo CIQ, SGS
Funkcija Eco-Friendly
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai
Rinkinio Numeris 6-8
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Kepimo & Konditerijos Mentelės.
Modelio Numeris 9897

Panašūs produktai