1 Komplektas USB Elektra Šildomas Striukė Šildymo kilimėlis Lauko Themal Šiltos Žiemos Šildymo Vest Pagalvėlės, "PASIDARYK pats" Šildomos Drabužių 3/5/8 lapas ED

€2.53

-26%

€3.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aišku, sunglass vyrams, liemenė, kietas liemenė, šiltas, šildomas liemenė, vaivorykštė juostele megztinis, striukė jaunimo, winait, striukė žiemos moterys, šilumos kriaukle plokštė, liemenė moterims.

Kulka Taškų:

1、5-in-1 Šildymo kilimėlis: šildymo mygtukai has5 šildymo srityse, 3 reguliuojamas temperatūros lygius, aukščiausia temperatūra gali siekti 65°, vidutinės trukmės ir temperatūros 60°, ir žema temperatūra 55°.

2、Sulankstomas ir Vandeniui: USB kištukas, šildymo pagalvėlę lengva naudoti.Jis yra sulankstomas ir vandeniui iki tam tikro laipsnio, tolygiai veidrodėliai, galima skalbti.

3、lengvas: composite pluoštas pasižymi gera izoliacija poveikį, šildymo kilimėlis yra lengvas ir lengvai atlikti, tinka lauko kempingas ar kita veikla žiemos metu.

4、Platus Panaudojimas: Tinka šildymo drabužiai, marškiniai, baltiniai ir kt.

5、Atkreipkite Dėmesį: Tai yra draudžiama, kad kūdikiams, neįgaliems asmenims ir žmonėms, kurie nėra jautrūs šilumai naudoti šį produktą.

Specifikacija: Pavadinimas: USB Šildymo Plėvelė

Dydis: apie 16*12cm/6.3*4.72 į

Varomas: USB

Maitinimo šaltinis: 5V 2A mobiliojo maitinimo(nepridedami)

Pakavimo Sąrašas:

1*Šildymo Plėvelė

Tipas Šildymo pagalvėlės
Lytis VYRAI
Funkcija Eco-Friendly
Sezonas Žiemos
Modelio Numeris -, Šildymo lapas

Panašūs produktai