40/45Pcs Dėlionės Peilis Nustatyti, T-Strypo Dėlionės Ašmenys HCS Įvairios Dėlionės, Geležtės, elektrinių Įrankių Priedai, Skirti Medienos, Plastiko, Metalo Pjovimo

€7.28

-55%

€16.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lauke dėlionės peiliukai, apvalios dėlionės peiliukai, skilsaw dėlionės peiliukai, argos dėlionės peiliukai, didelės dėlionės peiliukai, dėlionės geležtės helda, bi dėlionės peiliukai, atveju dėlionės peiliukai, kariai dėlionės peiliukai, festool dėlionės peiliukai.

Mes paramos lašas laivybos 1. Visi produktai yra vertybinių popierių ,ir mes paramos lašas laivybos ir didmeninė prekyba, jūs galite įsigyti su pasitikėjimu, paprastai, mes išsiųsti šiuos produktus jums per 24 valandas. 2. Mes ne būti bet kokia kaina, o reklaminė informacija ir sąskaitų produkto. 3. Mes turime užsienio sandėlių, todėl galite sutaupyti daug laiko. 4. Apie Pristatymo Laiką: Laivas Iš JAV/FR/UK/PL/IT/AU/DE/CZ/IT/UK/DE,pristatymo apie 5-15days po išsiųsti. 5. Kai kuriose atokiose vietovėse negali būti priimtas, nereikia pirkti per užsienio sandėlių.Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome kreiptis į paveikslėlį žemiau.Atsitiktine tvarka laivybos laikas rodyti Užklausą nuorodą: Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, I pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Medžiaga: aukštos anglies plieno

Pastabos:

Pjovimo ašmenys yra labai aštrūs, todėl būkite atsargūs, kai naudojate jį.Jūs galite pridėti vandens atvėsti jį pratęsti tarnavimo laiką.

Dėl vadovo matavimo, bus klaida 1-3 mm.Medžiaga yra didelio anglinio plieno, kuris yra patvarus ir efektyvus pjovimo funkcija.Įvairių dantų-formos dizaino,, kurios gali būti greitai sumažinti arba smulkiai.Dantis gali būti labai poliruoti, bei medienos ir plastiko galima atskirti greitai ir švariai.Įskaitant sunkiųjų plastiko dėžutės, lengva laikyti.Tai taip pat sumažina tikimybę sugadinti prietaisą kaip T-formos veleno dizainas nebūtinai turi įdėkite varžtą į montavimo skylę.Bendras suderinamumas: T-rankena dizainas, tvirtas sukibimas ir stabilumas.Tinka daugumai jig pjūklai rinkoje.T karka geležtės kartu, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.Ji apima įvairių aksesuarų, kurie yra labai tinkami perdirbimui metalo, plastiko, medienos, gipso ir kt.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, I pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Savybės Daugiafunkcinis
Funkcija 12 HCS
Modelio Numeris 200009698
T101BR pjūklo ilgis
3 funkcija Medienos Pjovimo Peilis Pjūklelis
Funkcija 11 Geležtės
Kilmės KN(Kilmės)
T344D pjūklo ilgis
Funkcija 9 Medienos Peiliukai
Medžiaga Didelis Anglies Plieno
Funkcija 6 Greitai Išpjauti Peiliai
Funkcija 8 "PASIDARYK pats" Priemones
Funkcija 7 Galios Įrankis
T111D pjūklo ilgis
T744D pjūklo ilgis
Funkcija 10 Elektrinių Įrankių Priedai
T101B pjūklo ilgis
Produkto Pavadinimas Dėlionės Peiliukų Rinkinys
T111C pjūklo ilgis
Tipas pjūklas
Funkcija 13 Dėlionės Peiliukų Rinkinys
2 funkcija T-Strypo Dėlionės Peiliukų Rinkinys
Prekės Pavadinimas Rankas "PASIDARYK pats"
Funkcija 15 Medienos Pjovimo Peilis Pjūklelis
Funkcija 14 T-Strypo Dėlionės Peiliukų Rinkinys
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Funkcija 1 Dėlionės Peiliukų Rinkinys
T118A pjūklo ilgis
T119BO pjūklo ilgis
Funkcija 5 T Karka
Dantų Tipas Vidutinio dantytų
T101AO pjūklo ilgis
4 funkcija HCS Įvairūs Peiliukai

Panašūs produktai