1 DĖŽUTĖ Holografinis Nagų Mirkymas Miltelių Nuolydis Spalvinga Nagų Blizgučiai Ilgalaikį Kaip UV Gelio Natūralus Sausas Be Lempos Išgydyti

€3.52

-42%

€6.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kupranugaris nagų blizgučiai, cinkavimas nagų milteliai rinkinys, riebalų gripz, blizgučiai nagų, dažų pigmento miltelių, uv gelis, dress gradient, mini eglutė lempos, gelis nagų lakas, cinkavimas nagų milteliai.

Ypatybė:

Lengvai ir greitai pritaikyti, patvaresni nei nagų lakas, ir trūkumas yra tai, kad ji nėra lengva pašalinti(taip pat, kaip nagų gelis) Gali būti naudojamas ant natūralių nagų ir netikrus nagus.Pateikti fantastiškais gamtos išvaizdą jūsų nagai.Puikiai tinka naudoti namuose arba profesionaliam naudojimui.

Talpa: 10ml Spalva: Kaip nuotraukose

Pakuotės Turinys:

1 Dėžutė Holografinis Panirimas Milteliai

Kaip naudoti :

1. Paruoškite savo nagų. 2. Taikyti plonu sluoksniu cinkavimas bazę. 3. Cinkavimas patarimas visą nagų į orkaitę. 4. Teptuku perteklių milteliai. 5. Taikyti antrą sluoksnį kritimo Base Coat . 6. Cinkavimas patarimas vinis į lėkštę, kad būtų pasiekti norimi šypsena linija. 7. Teptuku perteklių milteliai. 8. Taikyti cinkavimas AKTYVATORIUS. 9. Sklandžiai ir patobulinti paviršius su atsarga. 10. Taikyti viršutinį sluoksnį.

Prekės Pavadinimas mifanxi
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Modelio Numeris F-TZ-AB01-02

Panašūs produktai