Naujo Tipo Greitai gnybtas 10vnt Universalus Greitai Vielos Kabelis Jungtys Namų Kompaktiškas Dirigentas Pavasario Jungimo Laidai Conn

€7.31

-41%

€12.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr serijos.

Palikimas vielos ryšio metodais, išpardavimas, sujungimas ir apvijų buvo vyraujantis darbo proceso metu, kuris sukėlė daug skausmo, traumų ir gaisro pavojų, į daug vartotojų.

Mūsų Greitą gnybtas pagamintas iš izoliacinės medžiagos,Visišką apsaugą, siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų, i t pašalino sudėtinga užduotis, tai yra taip paprasta ir lengva naudoti, kad beveik kiekvienas gali dirbti tai, Kad laidų internetas greitas, saugus ir patikimas būdas.

Geras įsigyti žmonėms, kad darome elektros projektus ar darbus, kur reikia prijungti daug laidų.Kartais jums reikia jumper kažką arba testus ant grandinės.Šie Greitai jungiamaisiais Gnybtais padės atlikti šiuos testus, greitai ir saugiai.Plačiai taikomas tinklelio vielų ir kieta viela iš įvairių dydžių, siekiant tenkinti namų ūkio ar komercinės paskirties.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

► Saugų Ryšį

Naudoti geriausia izoliacinės medžiagos, modifikuotas vario ir antipireno savybių, kriauklių, aukštos temperatūros varža, Ji laimėjo " nepalaiko degimo, net jei yra, kibirkštys iš laidų.Užtikrinti saugų ryšį.

► Multi-purpose

Jie dirba su beveik kiekvieną gabaritas įprastomis buitinėmis laidų : lubų ventiliatoriai, kištukiniai lizdai, jungikliai, automobilių, motociklų, laivų, garsiakalbiai, lempos, ir daugiau.Plačiai naudojama pastatų laidų sutaupyti daug erdvės, visos reikiamos jungtys.

► Lengva Naudoti

Daugiau jokio vargo vielos išpardavimas, sujungimas, sukimo, apvijų!Tiesiog pakelkite svirtį, įdėkite atskirtas laidas, ir paspauskite svirtį uždarytas, turi stora, ir užmegzti tvirtą ryšį.galite išsaugoti 70% laiko ir sumažinti savo klaidų.

► Stiprus Suderinamumas

Laido gnybtai galite įkelti didesnių ar tos pačios srovės, kaip atliekami laidai, Platus suderinamumas su įvairių vielos rūšys, tokios kaip kietas, gija, viela, tinka 20 / 22 / 24 AWG kabelis.

► Fiksuota Instaliacija

Gali būti naudojamas su atrama išspręsti problemų, tokių kaip paprasta nuimti klijų ir nestabili, montavimas.

► Patogu&Tvarkinga

Jie ne bałagan vielos galai beveik tiek pat, išlaikyti elektros dėžutės gana erdvus ir nereikia pasukti a fistful vario viela kartu.Yra bandymų skyles ant paviršiaus kiekvieno narvo.Ne reikia pašalinti juosta, skirta elektros bandymus.Ji yra intuityvi, paprasta ir daugkartinio naudojimo.

Techniniai duomenys:

☛ Medžiaga: Varis+PC

☛ Produkto Svoris: 10 g

☛ Laidų diapazonas: 0.08-4.0mm2

☛ Srovė/Įtampa: 32A/400V

☛ Pakuotės Turinys: Naujo Tipo Greitai gnybtas+Fiksuotas Laikiklis x 10/20/30 Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodoma nuotrauka.

Sertifikavimo Nėra
Modelio Numeris Naujas T11 Tipo Greitai Gnybtas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Splice

Panašūs produktai