"PASIDARYK pats" kraštovaizdžio nešiojamas lipdukas odos 11/12/13/14/15/16 colių, tinka HP/DEL/Lenovo/Xiaomi/ "MacBook Air" ir visi kompiuterių prekės ženklų

€6.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: padengti samsung np530u3c, nešiojamas lipdukas, hp lipdukas, "macbook air, a1466 logika valdyba, mac book pro lipdukas, žaidimas nešiojamas kompiuteris, macbook odos, macbook lipdukas, uniball.

1.Pasirinkite savo mėgstamą nešiojamas odos( modelio numeris ar "PASIDARYK pats" nuotrauka)

2.turite kokių nors problemų su laptop odos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo išspręsti

3.dėl skirtingos ekrano spalvų, čia bus subtilius spalvų skirtumus tarp objekto ir nuotrauka

4.Tikrąjį dydį Nešiojamas oda yra 1-2mm mažesnis nei dydžio kompiuterį.Jis negali būti padengtas visas paviršius, siekiant užkirsti kelią dizainas post-kino gyvenimo trumpinimas.Tai nėra kokybės problema.

5.Organizuojame produkcijos gavus užsakymą, Todėl tai užtrunka 4-5 dienas parengti prekių, prašau, atleisk man.Kaip užsisakyti

1 žingsnis : Siųsti sąsiuvinis tikrą modelį, modelio etiketė nuotrauką, klaviatūros paviršiaus nuotraukos ir ekraną, sienos nuotrauką į klientų aptarnavimą.

Žingsnis 2 : Po patikrinimo formą, klientų aptarnavimo, nustato, ar nešiojamojo kompiuterio lipdukas gali būti.

3 žingsnis : įsidėmėkite, žemyn, modelio, dydžio ir nuotraukos numerį nešiojamąjį kompiuterį (pavyzdžiui, " HP 430 g2 /13.6 cm/AL-004)

4 žingsnis : Jei jums reikia sukurk savo nuotrauką, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą, kad gautumėte el. pašto adresą.El. paštas yra pavadintas po to, kai jūsų užsakymo numeris + nešiojamojo kompiuterio modelis (pvz.: 103657412345678 + HP 430 g2), prašome įsitikinkite, kad jūsų nuotraukos yra aiškios (taškų santykis didesnis nei arba lygus: ilgis 1400 * plotis 900), prašome centras svarbi informacija.Priimant plėvelės, kraštų nuotrauka bus apkarpytos.

5 žingsnis : Prieš gamybos, klientų aptarnavimo patvirtins, kad modelis ir stilius nešiojamas vėl su jumis.Prašome atsakyti gavusi laišką.Labai ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

Patarimai, kaip tinkinti 1 nuotraukų, nuotrauka yra horizontali dalis yra taip arti, kaip įmanoma, kad dalis atgal kompiuterio, 2, nuotraukos pikselių dydis yra didesnis kaip 1400 * 900 3, svarbi informacija, nuotraukos centre, krašto nuotraukos bus sumažintas 1-2CM gamybos procesas

Kilmės TR(Kilmės)

Panašūs produktai