Masyvūs Mediniai Sienos Lempos Rankų Darbo Led Gintaro Spalvos Sconce Interjero Apšvietimo Paviršinės Montuotės Aikštėje Šiuolaikinės Šiaurės Šalių

€39.97

-27%

€54.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: d2ge 320sc0 r3 led juostos, lanksti led ženklas, lempa led, led lg, d3ge 400sma r2, barra led samsung, LED, led srip, led stip, led steip.

Medinių Sienų Led Sconce LED Lempos Sienos Lempos, Rankų darbo Sieninis Sconce

PAGAMINTI TURKIJOJE Mes naudojame Gintaro Spalvos daugiau dėmesio rodyti savo LED apšvietimo produktus. (12 vatų), Prašome susisiekti su mumis dėl jūsų įvairius pageidavimus. (Kai kurių produktų) Mes įrengti viduje adapteriai mūsų led sienos žiburiai, kad kabelio neatrodo. Aukštis: 21 Cm; Plotis: 21 Cm; Gylis: 5 Cm, Nes jis yra pagamintas iš masyvios medienos, gali būti ir spalvos skirtumai vaizdą.Gali būti, mazgų ir modelio skirtumai dėl struktūros medis.PRODUKTAS YRA RANKŲ darbo, ATSIŽVELGIANT RIEŠUTO SPALVOS MASYVI MEDIENA, BE ĮTAMPOS IR KREKINGO Dėmesio Informacija apie papildomus mokesčius Už prekes pristatyti tarptautiniu mastu, jūs, kaip pirkėjas gali būti taikomi papildomi mokesčiai PVM ir (arba) muitai jūsų šalyje.Daugiau informacijos apie šias išlaidas, prašome susisiekti su muitinės tarnyba jūsų šalyje.

Šviesos Šaltinis LED
Naudojimas Kasdien Apšvietimas
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Korpuso Medžiaga Mediena
Spalva Ruda
Medžiaga Mediena
Kilmės TR(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ince
Yra Protingas Prietaisas No
Prašymas VIRTUVĖ, Valgomasis, Lova, Fojė, Tyrimas
Sertifikavimo Nėra
Atspalvis Kryptimi Up & Down
Stilius Modernus
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Maitinimo Šaltinis AC
Įtampa 220V, 110V

Panašūs produktai