Makersland Gėlių Karoliai Vaikams, Karoliukai Apyrankių Mados Juvelyrika Karoliai, Apyrankės Dizainas Vaikai Karoliukai Dovanos 2020 m.

€0.88

-40%

€1.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr iphone atveju bananų.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Gėlių Apyrankės Karoliai Rinkinius Spalva: Geltona gėlės/Rausvos gėlės Karoliai 450mm Apyrankė 150mm Pakavimo maišelis: Opp Paketas Apima: 1 Set Dėvėti Proga: Vakarėlį,Gimtadienį, Kasdien Dėvėti ir kt.

Produkto Detalę:

☑ Platus Svyruoja Naudojimas: Tinka paauglių mergaičių mokykloje ar vaikų mergaičių namuose, taip pat gali dirbti kaip dovanos už savo draugo ir daugiau, tinka kasdien dėvėti ir kitoms ypatingoms progoms.

Pastaba:

☑ Prašome leisti nežymus nuokrypis nuo dydžio duomenų dėl rankinis matavimas. ☑ Dėl skirtumų tarp monitorių, prašome suprasti tikrąjį spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos. ☑ Importo tarifai nėra įtraukti į produktų kainas arba transportavimo išlaidos, pirkėjas yra atsakingas už tokias išlaidas.

Apie Makersland:

☑ Makersland yra prekės ženklas, priklausantis Zhongyi Papuošalai ir Aksesuarai Co., Ltd.Mūsų įmonė buvo įkurta 2007 m., kurios specializuojasi papuošalų priėmimo prekes ir bižuterijos. ☑ Mes siekiame būti įkvepiantį lyderis įkvėpti kūrybinė dvasia tavyje.Dizainas yra svarbiausias dalykas mums, ir mes niekada negali sustoti išplėsti mūsų dizaino komanda ir pagerinti mūsų dizaino galimybes.

Atsiliepimai:

☑ Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti mums teigiamų atsiliepimų(5 žvaigždučių), jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. ★★★★★ ☑ Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes padaryti viską, kad išspręsti jūsų problemas ir suteikti geriausias po pardavimo, klientų aptarnavimo paslaugas.Ačiū! ☺

Grąžinimo Politika:

☑ Jei jums reikia grąžinti/grįžti dėl prekę, kuri neatitinka aprašymo arba yra pažeista tranzitu, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu su aiškias nuotraukas po jų gavimo. ☑ Mes neapima jokių grąžinimo/grąžinimo vyras-padaryta žala, ar dėl vandens padarytos žalos.Ne-patiko-stilius, ar ne-fit-dydis priežasties, išlaidos, susijusios su grąžinimas turėtų būti taikoma save.

Formos\modelis AUGALŲ
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas 1 kompiuterio apyrankė/1 kompiuterio karoliai
Modelio Numeris DKJS0033
Papuošalų Rinkiniai Tipas Vėrinys/Apyrankė
Occasion1 šiuo kalėdoms
Occasion2 Draugystės Apyrankes/Karoliai
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas Makersland
Proga šalis
dydis necklace 42cm, bracelet 15cm
Metalų Tipas Nėra
Medžiaga Plastikiniai
Stilius MADINGA, mielas, Saldus, Šiltas
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Berniukai, Merginos, Unisex

Panašūs produktai