Psychedelic Didelis Gobeleno Mergina Tigrinis Gobelenas Boho Stiliaus Gobelenas Namų Sienų Dekoras Miegamasis Apdailos Spausdinti Antklodė Namų Dekoro

€2.53

-60%

€6.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 200cm gobelenas, nagų salonas tapetai, boho viršų, boho dekoras namuose, bohemijos dekoras, juokinga gobelenas, bandelė turėtojas metalo, tapiz sumalti, boho dekoras, 3d žuvies užsklanda.

SUPAKUOTI ĮTRAUKTAS: 1 vnt Gobelenas

DYDIS:95x73cm/150x100cm/150x130cm/200x150cm/230x150cm/230x180cm/280x180cm/300x200cm/330x220cm

1. MULTI-NAUDOJIMAS: Namų Dekoro, Sienos Menas ,Jis gali būti naudojamas bet namų dekoro tikslui, pavyzdžiui, - siuvinėjimas, iškylą, mat, jogos kilimėlis, lovatiesė, užuolaidos, staltiesė ir t.t.

2. MEDŽIAGA: Persikas oda medžiagos.Kompiuterio Dizainas HD lazerinis spausdinimas modelis.Tai lengvi, minkšti, patogūs, patvarūs, ryškus ir aiškus

3. PRIEŽIŪROS INSTRUKCIJOS: plauti Rankomis arba skalbimo mašinų, pagal švelnus ciklas.Naudokite lengvas ploviklio su šaltu vandeniu.Ne geležies.Negalima krūmų sunku ir išvengti aštrių daiktų ir insolation.

4. Nekenksmingas APLINKAI: ne dažų medžiagos, kenkiančios sveikatos jūsų šeimai.Su ryškių spalvų ir aiškius vaizdus

5. PUOŠMENA PRANAŠUMĄ POVEIKĮ :jos pridėti puiki perspektyva ir visiškai pakeisti išvaizdą kambarį.padės paversti savo kambarį į jūsų privačias rojus !Puikiai tinka bet kurioje patalpoje, įskaitant gyvenamieji kambariai, miegamieji ir bendrabučio kambarių.Sutampa ir su įvairių spalvų palečių, iš kilimų, baldų ir kitų namų dekoro aksesuaras.

6. PASTABA: Visi Dydis Yra Matuojamas Ranka,Todėl Prašome Leisti 1-2cm Skiriasi.Dėl Šviesos Ir Ekrane Skirtumas, Spalva Gali Šiek Tiek Skirtis Nuo Nuotraukos.Prašome Suprasti.

Technics Neaustinis
Formos Rectangle
Modelis Aplikacijos
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Persikas oda
Modelio Tipas AUGALŲ
Stilius Modernus

Panašūs produktai