Broliai Miegamasis Vinilo Įrašas Sieninis Laikrodis Vaikai, Draugai, Žvejyba, vaikų Darželio Sienos Meno Dekoro Žiūrėti LED Žibintai Brolija Vaikams Dovanų

€14.40

-9%

€16.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sieninis laikrodis vaikas, cildren sieninis laikrodis, paukščių laikrodis, kūrybingi vaikai sieninis laikrodis, lempa led, gegutė, milžinišką kaukolę laikrodis, jauna mergina sieninis laikrodis, draugo lempa, vaikai sienos metras.

Vinilo Įrašas Sieninis Laikrodis

Madinga retro vinilo laikrodis dabar mūsų parduotuvę!Viskas padaryta su dėmesio ir priežiūros.Daug dizaino.Tas derinys iš perdirbtų medžiagų ir aukštos kokybės apdaila daro savo sienos, išskirtinis!Įrašai dažnai senas, kiekvienas laikrodis turi savo istoriją.

Visi įrašai, yra padaryta su aistra, todėl dizainas yra originalus ir juos puikiai apdaila ant bet kurios sienos.Jie puikiai atrodo bet kurioje vietoje, neturi reikšmės, jei tai vaikų kambarys, žaidimų kambarys, miegamasis, gyvenamasis kambarys, virtuvės, biuro ar koridoriuje.Mūsų laikrodis yra taip pat puiki idėja gimtadienio, vestuvių, jubiliejų ar Kalėdinė dovana.

Jei jūs turite kitą dizaino omenyje, kad jūs norite matyti savo namuose, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kaip mes darome užsakymą užsakymus su dideliu malonumu!

Namo Sienų Apdaila Nuoroda

Kelių Spalvų Nepastovus

Jei pasirinksite LED versija apšvietimo sieninis laikrodis,jums bus suteikta 16 Raktų, nuotolinio valdymo pultelis pritaikyti spalvas LED vinilo šviesos.Su nuotolinio valdymo pultelis, jūs turite įvairių šviesos parametras, kuris apima įjungti ar išjungti šviesą, pristabdyti arba paleisti, artimosios arba keisti greitį, žibintus, taip pat sukurti spalvų vaivorykštė.Tai puikiai tinka sienų apdailai taip pat puikiai kaip dovana.Nuotolinio valdymo pultelį reikia CR2025 baterijos (neįtraukta) funkcija.LED komponentas yra USB powered.

LAIKRODŽIO SPECIFIKACIJOS

• Medžiaga: Aukštos kokybės Vinilo LP, nekenksmingas Aplinkai ir netoksiškas • Dydis: Paprastai-12 colių Skersmens • Laikrodis Judėjimas: Kvarcas, Tylus judėjimas • Laikrodžio Veidas yra Lipdukas • Dizainas yra pagamintas iš naujos originalios vinilinės plokštelės, bet jis gali vis dar turėti šiek tiek įbrėžimų ant paviršiaus. •Gaminant sieniniai laikrodžiai, mes atsitiktinai pasiimti dokumentus, kad VP pavadinimas ir ženklas gali būti kitoks, nei kas rodoma nuotrauka.

Laikrodžio Mechanizmas

• Mes naudojame aukštos kokybės silent plūduriuojantis pusiausvyros mechanizmai.Mes nenori sutrikdyti savo miego.Jūsų geras nakties miegas yra labai svarbus mums. • Baterijos Tipas: 1.5 V Anglies-cinko AA Baterijos (neįtraukta) laikrodžio mechanizmas, pagal esamą įrangą tinka 1,5 V Anglies-cinko baterija Tik,nenaudokite didelės srovės akumuliatoriai,akumuliatoriai,jie bus sugadinti judėjimą.

Atkreipkite dėmesį: LED versija Apšvietimo Sienos Laikrodį, 5V DC Adapteris bus siunčiami ir pagal savo pristatymo adresą.

Pasirinktinis Kad Priimtas

Mes galime sukurti savo Vinilinę plokštelę Sieninis Laikrodis, kuris tinka jūsų poreikius, ir naudoti jį savo kolekcija ir tik asmeniniam naudojimui.Tiesiog leiskite mums žinoti, temas ir dizaino, kuris jums nori mus padaryti, arba galite siųsti atvaizdą savo ir Prekės ženklą, mes atsiųsime jums dizaino eskizas.Jūs galėsite jį peržiūrėti, komentuoti ir kreiptis dėl pataisymų (jei reikia), kol jūs esate visiškai patenkinti dizainas.

Pasirinktinis Kad Mėginiai

Motivity Tipas KVARCAS
Prekės Pavadinimas Geek Įspėjimai
Modelis abstraktus
Stilius Kūrybingas
Taikoma Rodymas gyvenamasis kambarys
Sieninis Laikrodis Tipas 2mm
Ekrano Tipas Adata
Medžiaga Vinilo
Korpuso Medžiaga Vinilo
Derinys Atskiria
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Antikos Stilius
Forma Vieno Veido
Formos Geometrinio
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Modelio Numeris GIT-1129

Panašūs produktai