Didelės Spartos PCIe 4.0 x16 Stove Kabelis RTX3090 PC Grafika Kortelės ETH Kasybos PCI-e 16x Vertikalus Vertikaliai Lankstus 4.0 ilgiklis

€26.56

-5%

€27.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ethereum miner, 470 rx, graphic riser, spalvinga grafika kortelės kasyba, 3000rpm ventiliatorius, 3090 rtx, pcie x16 x1 greitis, kasybos įrenginys rinkinys, pci riser, 6 kasybos įrenginys.

VDA gamyklos tiesioginio pardavimo, puikiai produkto savybes, super gera reputacija, 100% pilnas patikrinimas, galia-dėl bandymo prieš pristatymas

GREIČIAU " PCI express 4.0 x16 Išplėtimo Kabelis ETH Kasyba

Prekės pavadinimas: GREIČIAU

Produkto pavadinimas: PCIe4.0 x16, kad x16 ilgiklis

Produkto modelis: R33UL-BK-4.0( Juoda spalva ) 90 Laipsnių Kampu Vertikaliai

Perdavimo greitis: PCIe 4.0 x16 visu greičiu, 256G/bps (Maks.)

Laido ilgis: 5 ~ 50cm, ilgis gali būti pritaikyti

Naudojimas: PCIe x16 grafika vaizdo plokštė su PCIe x16 lizdą ilgiklis

Tinkamas grafikos plokštė:RTX3090 RX6800xt, Palaiko visus PCIe4.0 grafika kortelės

Suderinama plokštė: PCIe4.0 plokštė

Naudojimo apribojimai: PCIe4.0 aukštus reikalavimus, įrangą, kaip ilgai, kaip prailginimo kabelis prijungtas signalas bus silpnos.Šis produktas neturi garantija, pilnas greitis PCIE4.0, įrangos senėjimo signalas yra silpnas arba aplinkai nėra gera, prašome sumažinti greitį naudoti.Senos grafikos plokštės ar pagrindinėse plokštėse vyresnis nei ketverių metų nepalaikomi.

Asamblėjos apribojimas: ilginamojo laido gali būti surinkti PCIe x16 lizdą, esantį arčiausiai CPU

Kabelio ilgis Aprašymas:

Ilgis vielos nurodo dalį, matomas vielos.Jis neapima PCB ir jungtis.Vielos ilgis, prašome kreiptis į raudoną rodyklę pavaizduota žemiau.

Q&A:

Ar yra koks nors EPI ekranavimo Kabelis?

Plėstuvas naudoja naujausias medžiagas EMI ekranas su penkių vienintelis butas laidų dizainas.Šis metodas leidžia kiekvienas kabelis turi būti visapusiškai taikomas elektromagnetinis ekranavimas tyrimą polimeras, siekiant apsisaugoti nuo įeinantis arba išeinantis kiekį elektromagnetinių dažnių, sumažinti trikdžius ir skilimo apie veiklos rezultatus, ir sumažinti svorį plėstuvą.

Produkto privalumai: 1. Vielos privalumas, ketvirtosios kartos anti-trukdžių mažo atsparumo laidus sukurta ir sukurta VDA yra atsparus įbrėžimams ir dėvėjimuisi atsparios, ir aukšto dažnio palaiko PCIe 4.0 stabili dėžė, 2. Linijos ilgis pranašumą, nuo 5cm iki 100cm gali būti pritaikyti 3. Blokatorius, signalo buvo ne per skylę dizainas, signalo nėra trikdžių slopinimas problema parazitinės talpos ir parazitinis induktyvumas, ir nėra BVM micro trumpojo jungimo reiškinys, ir produktas yra patvarus 4. Produktas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos ir PCB yra pagaminti tikslumo.PCB naudoja aukštos TG plokštės.Storis vario medžiaga yra sutirštės iki 1oz.Aukso pirštai turėtų pakankamai paauksuoti turinį ir paauksuoti kojų yra geras elektros laidumas, kuris gali sumažinti mėlynas ekranas, eismo įvykių, kuriuos sukėlė padidėjęs oksidacijos ir rūdžių, atsparumas. 5. Laidas naudojamas produktas yra labai patvarus.Naudoti PCB tarpikliai, kurių storis 3mm apsaugoti metalo suvirinimo taškai ir užrakto varžtais ir šešiabriaunėmis veržlėmis užsegamas produkto.Produktas yra stipri ir patikima, atspari traukimas, anti-trukdžių, ir nebus pertraukos viela.Nagų lašas problema.Viela gali būti sulenkta, arba sulankstyti, nekeičiant naudojimo.

Produktų Statusas SANDĖLYJE
Prekės Pavadinimas GREIČIAU
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Tipas PCI-E Riser
Pakuotė No
Modelio Numeris R33UL-BK-4.0

Panašūs produktai