Naujagimio Toddles Rankšluostį Saugumo Antklodė Minkšta Iškamša Bear Saugumo Antklodė Raminantis Vaikams Žaislas Puikus Šalikas

€3.31

-19%

€4.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūdikis, berniukas medžiaga, reklamos studija, van vaikų žaislas, kūdikių vonia cape, flamingo vaikams, rankšluostis su gobtuvu, vyriškos lyties kūdikis rankšluostį, baby doll striukė, dovanų rankšluostį, gimęs kūdikis priglausti antklodė, vonios rankšluosčiu, .

Aprašymas:

Minkšta Medžiaga: Kūdikį Raminantis, Antklodė, pagaminta iš Poliesterio, kuri yra labai jaukus, patogus ir minkštas.Šis švelnus ir raminantis kūdikių antklodė bus kūdikiams miegoti gerai.

Plauti Lengvai: Mašina skalbti šaltame vandenyje apie švelnus ciklas su švelniu muilu, oro sausas.

Dizainas:antklodė yra super mielas ir minkštas .Puikus dydžio ir minkštumą.Tai gali būti pakabintas baby swing/cradle/vežimėlio,ir Puikus dydžio ir formos kūdikių rankas suvokti ir tegul kūdikis jaučiasi laimingesni.

Multi-purpose: ši antklodė gali būti naudojama įvairiais būdais, pavyzdžiui, raminantis žaislą, arba bandana seilių rankšluostį, kuris gali pasirūpinti jūsų kūdikio sveikatos, bet kuriuo metu ir bet kur, ir labai gerai kūdikio odos.

Miela Išvaizda: minkštas saugumo antklodė su gyvūnų, mielas animacinių filmų gyvūnų ir ryškių spalvų, dizaino pritraukti vaiko dėmesį ir gali būti naudojamas kaip žaislas,ramina kūdikio nuotaikos.

Komplektą Sudaro:

1 gabalas saugumo rankšluostį antklodė

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Spalva Ruda
Medžiaga Kita
Modelio Numeris Kūdikių Raminamasis Rankšluostį Antklodė
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius 13-18 mėnesių

Panašūs produktai