Grynos Medvilnės Spenelių Pakartotinis Plovimas, Naudojant Anti-guzas Jokių Pėdsakų Krūtinės Stick Non-stick Kvėpuojantis Anti-light Stick Sponge Krūtinės Mygtukai

€0.70

-35%

€1.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 22mm žarna vamzdis, 26 colių lagaminas, 253fmm, menstruacijų padas, anglies plieno padėklas, valdybos grandiklis, 25mm lanksčia žarna, asilas cleaner, kvarco rough stone, sviestas slicer.

Dėmesio:

Dėl vadovo matavimo,gali būti 1-2cm paklaida.Vaizdas yra tik nuoroda , prašome skambinti daiktas kaip standartas.

Pristatymas :

Tai apie 15-60 dienų daugelyje šalių.Jei pristatymo data artėja , bet jūs negavote prekės , jums galite susisiekti su mumis pratęsti, pristatymo data .

Grąžinimas :

Jei esate gauti defektų arba neteisingai punktas , arba bet kokių kitų problemų , pirmiausia, prašome susisiekti su mumis bedore jums nieko daryti .Mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą.Atkreipkite dėmesį į faktinę spalva .Jis gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos dėl skirtingų monitoriaus ekrane.

Atsiliepimai :

Prašome duoti man 5 žvaigždžių ir palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas, jeigu yra kokių nors problemų .Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą .

Style4 Breathable anti-glare sticker
style2 Daugkartinio naudojimo
Spalva Stiliaus Natūralios Spalvos
Elemento Tipas Artimieji Priedai
Nepadori Nuotrauka No
style3 Besiūliai krūtinės lipdukas
Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris SP54040111
style1 Medvilnės įmova
Medžiaga MEDVILNĖS
Artimieji Priedai Tipas Krūties Žiedlapių
Lytis Moteris

Panašūs produktai