Papuošalai, aksesuarai sprite kolos gėrimo butelis gali pakabukas auskarai, pakabukas priedai vertus, "PASIDARYK pats" medžiagos, dekoratyviniai pakabukai

€3.47

-15%

€4.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: raundo emalį pakabukai, "coca cola" silikono, butelis papuošalai, siūlai, rankų pakabukai, didelis nepriklausomo pakabukai, "coca, žavesio, pora vertus pakabukai, pakabukas buteliukas, puošnios rankas auskarai.

1.Prašome atidžiau pažvelgti į produkto dydį (dydis yra matuojamas rankiniu būdu, yra 1-2mm paklaida), jei yra kokių nors abejonių dėl produkto, galite paprašyti klientų aptarnavimo; jei nėra kitų klausimų gali būti tiesiogiai nufilmuotas mokėjimo, mes pasirūpinsime, pristatymo laiku.

2, mūsų prekės yra realus šaudymo, dėl asmeninių naudoti skirtingų monitorių ir poveikį aplinkai, šviesos, neišvengiamai yra tam chromatines aberacijas, prašome imtis real standartas, tikiuosi, jūs suprantate.

Jei turite kokių nors klausimų, kai gaunate prekes, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes padėsime jums išspręsti juos per trumpiausią laiką.

Kilmės KN(Kilmės)
Nuotrauka Sprite cola buteliukas
Papuošalai Išvados Tipas Pakabukas Bazės
Spalva Raudona koksas, mėlyna koksas
Medžiaga Silikono
Gydymo procesas lašėti alyva
No YZ255
rūšis pakabukas

Panašūs produktai