LENRUE A39 Kompiuterio "Bluetooth" Garsiakalbis Laidinio USB Garso Juostą, Erdvinio Garso Langelį Home Theater PC Nešiojamas Tablečių Darbalaukio Macbook

€18.66

-29%

€26.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: belaidis garsiakalbis, mini baras, "bluetooth" garsiakalbis įkrovimo uosto remontas, "amazon" bluetooth " nešiojamieji garsiakalbiai, android tablet, mini garsiakalbis, garso sistemos, stebėti garsiakalbis, soundbar, komponento "bluetooth" garso lauke.

LENRUE A39 Kompiuterio "Bluetooth" Garsiakalbis Laidinio USB Garso Juostą, Erdvinio Garso Langelį Home Theater PC Nešiojamas Tablečių Darbalaukio Macbook

[Keli Pasirinkimai] 3.5 mm audio kabelį.Ausinių ir mikrofono lizdas yra skirtos nepriklausomai geriau klausymo patirtį.

[Super Aukšta Garso Kokybe] kompiuterio garsiakalbis naudoja atnaujintą 10W technologijų ir priduria, 2 bass diafragmos praturtinti super bass garso.Jis suteikia malonų stereo patirties, kaip jums mėgautis patalpų filmus, vaizdo įrašus, muziką ir žaidimus.

[Unikalų Dizainą] Tai yra patogiau reguliuoti pasukant rankenėlę.Juostos dizainas turi ergonomiška nuolydis 15 laipsnių, ne tik taupo erdvę, bet taip pat gali pristato garsą tiesiai.

[Anti-Magnetinė Technologija] kompiuterio garsiakalbis naudoja imitavo magnetinio branduolių, dual magnetinio dizainas, pridėjus arba atėmus elektromagnetinio šališkumo veiksmingai izoliuoja magnetinio lauko ir įveikti dabartinį triukšmą.

[Aplinkos Apšvietimo] Šio kompiuterio garsiakalbis turi stabilų ir minkštas LED šviesos ir muzikos ilgiau mirksi.Galite spustelėkite maitinimo mygtuką, norėdami išjungti šviesos savarankiškai, taip, kad nebūtų sutrikdyti savo studijų ir darbo.Jis gali patenkinti savo skirtingus poreikius.

Prekės ženklas

LENRUE A39

LENRUE A39

LENRUE A39

Tipas

Versija 1

2 versija

3 versija

Įvesties/Išvesties

Laidinė-USB

Laidinė-USB

Laidinė-USB-Bluetooth

LED Šviesos

Nr.

Taip

Taip

garso blokas

2 Vienetai

6 Vienetai

8 Vienetų

Garso Crossover Visą Asortimentą
atsparus vandeniui Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris LENRUE A39
Parama Atminties Kortelės Taip
Kanalai 6.1
Pažangi Asmeninis Asistentas Nėra
Baterija No
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 2
Prekės Pavadinimas LEnRuE
Įmontuotas Mikrofonas Taip
Dažnio Diapazonas 70Hz-20KHz
Įvesties Galia(W) 25-49 M
Maitinimo Šaltinis Baterija
Sertifikavimo CE, FCC, ROHS, PSE
Išėjimo Galia Kita
Garsiakalbio Tipas NEŠIOJAMIEJI
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Komunikacijos USB, "bluetooth"
"Bluetooth" Versija 5.0

Panašūs produktai