Karšto Pardavimui, 2 Spalvos, 100 Vnt Akupresūra Piršto Massager Nerūdijančio Plieno Apyvartą Žiedas Vaikams, Suaugusiems Atsipalaiduoti Vertus, Sveikatos Priežiūros

€18.32

-35%

€28.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akupresūra apyrankę, žiedą, stabdžių pykinimas apyrankė, acs akupresūra kilimėlis, vyriškas piršto žiedą, žiedas akupresūra, massag, magik piršto žiedą, geležies piršto žiedą masažas, akupunktūra apyrankė, atsipalaiduoti žiedas.

Savybės:

Į accupressure masažas žiedai gali ne tik masažo, akupunktūros taškus ant piršto ir sąnariams, bet taip pat gerina organizmo kraujotaką, Efektyviai sumažinti piršto sukelia pakartotinis mechaninė darbo skausmas, tirpimas ir nuovargis, taip, kad jūsų pirštai labiau lieknas, Kas yra daugiau, jums gali naudoti kaip bendrosios žiedai.Taip, kad jums suteikti malonumą savo noble žiedas tuo pačiu metu mėgautis massager gali atnešti jums laimę.

Apie Gaminį:

1. Medžiaga: pagaminti iš nerūdijančio plieno, kuris yra anoduoti danga, saugi medžiaga, vaikams ir suaugusiems.

2. Jaučia Palengvėjimą Iš Karto!Tiesiog slydimo šių rankų pirštų žiedai atsipalaiduoti ir švelniai stimuliuoja patirtis rodo, kad tirpsta šalin stresą, gerina dėmesį ir sukelia ramus, dėmesingas nuotaika.

3. Labiausiai fidget prietaisai ir jutimo žaislai yra blaško ir gali net overstimulate, bet ne mūsų jutimo žiedai.Šie žiedai pateikti būtina stimuliacija reikalaujama padidinti dėmesio trukmę ir sumažinti fidgeting, nesvarbu, į užduotį po ranka.

4. Ne daugiau karka krekingo, bakstelėję arba kramtymas nagai – mūsų akupresūra žiedai suvesti ir baigti su tokia praktika suteikiant pirštų ir minčių ką nors kita daryti.

5. Atnešti jūsų patogumui: jie kišeninė fidget žaislai yra lengvi ir galite duoti jiems kur tik norite, kišenėje, tinka daug kartų, pvz., mokykloje, namuose, biure ir t.t.

Taikoma Žmonių :

Kai vienas, kurie naudojasi kompiuteriu ilgą laiką, kuris Groti pianinu ir gitara, kurie dirba, sodo priežiūros, namų ruošos darbų, kurie padaryti vertus, meno kūrinius ir vyras, ir t.t.

Aprašymas

Produkto Pavadinimas :Pirštas Massager Žiedas

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Dydis: 28mmx28mm(Kolonėlė)

Spalva: Sidabro, Aukso

Funkcijos:Masažas

Taikoma Žmonių: Vyrų, Moterų

Paraiškos Dalis: Rankos

Kaip naudoti:

1.Roll Vertus Massager Žiedas aukštyn ir žemyn, visi pirštais ir nykščiais apie 30 - 60 sekundžių,kol jis šiltas

2.Naudojant du kartus kasdien

Pagrindinės Rinkos: Dovanos, parduotas prekes, massager sveikatos priežiūros produktai.Grožio prietaisų.

Paketas Apima:

Akupresūra Žiedai * 100 Vnt

8883160599492350 Petnešos & Palaiko JAV dolerių 36.28 / JAV dolerių, 29.07 / US $ 56.06 / US $ 43.22 / US $ 21.53 / JAV dolerių, 5.59 / US $ 42.58 / JAV dolerių, 23.91 / JAV dolerių, 24.80 / US $ 1.78 /

Produkto Pavadinimas masažo žiedas
prekės kodas R-091 & R-185
Prašymas Ranka
Kiekis 100vnt
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas Raiuleko
Funkcijos 2 kraujotaką
Funkcija 1 Atsipalaiduoti Ranka
Spalva Sidabro/Aukso
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 3 skausmo malšinimas

Panašūs produktai