Krepšelis Grandinės Juoda Kabinti Grandines Vazonas Krepšelį Paukščių Tiektuvai Sodinamosios Žibintai Ir Dekoratyviniai Sodo Augalų Pakabos

€0.83

-30%

€1.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: black plant hanger, augalų puodą, puošnios kabinti krepšelio, kabantys krepšelį gėlių antikvariniai, vazonas, cachepot, basketball molten, black metalo baseus, grindų paukščių lesyklėlę, aliuminio grandinės.

Savybės:

Aukštos kokybės medžiaga

Tai black metalo kabo grandinė pagaminta iš aukštos kokybės ketaus medžiagos, anti-rust, stiprus, tvirtas, atsparus korozijai, ne lengvai deformuojasi ir patvarus.

Lengva įdiegti

Nereikia kitų įdiegti įrankiai.Viršuje krepšelį grandinė, kablys, dizainas, ir jums reikia tik pakabinti jį ant strypo, labai paprastas.

Reguliuojamas ilgis

Į krepšelį grandinės gali būti sutrumpinti arba pratęsti lenkimo arba išardymas grandinės nuorodos, labai patogu.Jūs galite reguliuoti ilgį pagal jūsų poreikį.

Didelė keliamoji galia

Šis kabantys krepšelį grandinės gali ne tik pakabinti mažame paukščių narvelyje, bet taip pat gali pakabinti tvirtai sunkiųjų augalų krepšius ar kitus daiktus.

Plačiai taikyti

Jūs galite naudoti ją papuošti jūsų sodą kabinti augalų krepšelius, gėlių vazonai, žibintai, paukštis narve ar kiti papuošalai.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas:Metalo Kabo Krepšelį Grandinės

Medžiaga: geležis

Spalva: juoda

Kiekis: 2vnt

Ilgis:9.5 coliai/colių 19.7

Svoris:

30g/1.06 oz

50g/1.76 oz

Pakuotės:

2*Metalo Kabo Krepšelį Grandines

Medžiaga Metalo
Modelio Numeris Metalo Kabo Krepšelį Grandinės
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kabantys Krepšiai

Panašūs produktai