"Pasidaryk pats" kalnų krištolas, Deimantas, Tapyba Foto Užsakymą kvadratiniu/apvalus Mozaika, Siuvinėjimas Kryželiu, Namų Dekoravimo, Dovanų Nauja siunta

€3.70

-29%

€5.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: facad, diamond embroideri, diamond dažai, Rankdarbiams, diamond ziajać, fidgeter, custom plakatas, nuotraukų spausdinimas, povandeninis tapetai, ebf1a2gbu.

Sveiki atvykę į užsakymą, mes ne ateiti su bet kokios reklaminės medžiagos, mes turime mūsų pačių gamykloje.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba!

Gerbiami pirkėjas, jeigu norite, kad šias nuotraukas, prašome pasirinkti individualų nuorodą, norėdami pateikti užsakymą, susisiekite su klientų aptarnavimo paaiškinti paveikslėlio modelio jums reikia, ir tai padarysime už jus.

1. Žr. palyginimo lentelę ant drobės nustatyti kiekvieno deimanto nurber kuri atitinka spausdinti plotas ant drobės 2. Įdėkite raundo pabaigoje dotting pen į dotting cemento. (stumti sunku othenwise cemento gali nukristi) 3. Naudoti raundo pabaigos klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn gauti papildomų cemento out. 4. Ašara apartthe dalinio kino ir klijuoti diamond drobės pagal coresponding numerį. 5. Jei klijuoti į neteisingą vietą, pašalinti neteisingai diamond su pincetu. 6 .Po finshed, šiek tiek paspauskite žemyn deimantų handor knygos išlaikyti juos firml pridedamas.

Prekės Pavadinimas XUEQIXIAOZU
Rėmas No
Spalvų skaičius 30-45
Modelio Tipas PORTRETAS
Rombo Formos Aikštė
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Forma Trimatis
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Medžiaga Derva
Naudoti Paveikslai
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Įklijavimo Srityje Pilnas
Rinkinys Tipas Taip
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus

Panašūs produktai