Daugkartinio Naudojimo Kavos Filtras Dvigubo Sluoksnio Rankena Arbatos Dripper Nerūdijančio Plieno, Sulankstomas Geriamojo Pieno Kiaurasamtis Akių Virtuvės Reikmenys

€0.92

-38%

€1.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sulankstomas silicio, piltuvas silicio, kūgio gabalas, hario arbatos dripper largo, v kavos dripper, hario vandens dripper, arbata infuser su rankena, kichen įrankis, rodyklių dripper, tiamo kavos dripper.

Aprašymas:

Sulankstoma konstrukcija kavos filtras yra patogus laikyti ir nešiotis, kai jo nenaudojate, ir jis tinka daugumai puodeliai.

Šis kavos filtras tinka biurui, kempingas, kelionės, virtuvę ir kt., kurie padeda jums mėgautis atpalaiduojančia metu lengvai.

Šios rūšies arbatos kiaurasamtis yra suprojektuotas su dvigubu sluoksnius, padeda kontroliuoti kavos koncentracijos be užsikimšimo ar nuosėdų.

Rankena kavos kiaurasamtis yra atsparūs karščiui, kurie gali būti pašalintas, kai jie nenaudojami ar įpilti karšto vandens, išvengiant karčios savo rankas.

Šios rūšies arbatos filtras yra daugkartinio naudojimo, nes jis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, kuris yra saugus ir nėra lengva būti rūdžių spalvos.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas, ABS.

Spalva: parodyti, kaip nuotraukas.

Dydis: 7.5*7CM.

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek nuokrypio matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Pakuotė:

1x kavos filtras.

Pakavimo sąrašas

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai