Odelės Žirklės Nerūdijančio Plieno 3 in1 Juoda Nešiojamas Rinkinys, Nagu Cutter Manikiūro Įrankiai, Žoliapjovės Su Nagų Failą

€5.04

-12%

€5.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: korėjos nagų lipduką, z300 logotipas, blizgučiai nagų lipduką, vaikas nagų lipduką, nagų dailė, gėlių nagų lipduką, rub nagų, red dot " už glock 17, nagų dažų rašiklis, "fedex" motociklo pristatymas.

2021 Namų Vidutinių Ir Didelių Vinių Kirpimo Mašinėlės Originalus Ausies Pasirinkti Nagų Set Nešiojamų Manikiūro Pedikiūro Rinkiniai

Produkto Specifikacijos: 10cm*8cm

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas+PU

Produkto Savybės

*Profesionalus manikiūro ir pedikiūro rinkinys.Siūlo prekybos centrų,grandinės,parduotuvė,vaistinė,didmenininkas&mažmenininkas .

*Profesionalus ir Atnaujintas: patobulinta Votala manikiūro rinkinys suteikia jums geriausią rūpinasi jūsų veido, rankų, ir kojų.Pakuotėje yra nagų ir kojų nagų įrankiai, teikianti visų pusių ir rūpesčiu.

*Aukštos Kokybės Medžiagos: patobulinta Topcom manikiūro rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno.Įrankiai yra ergonomiška, patvari, ir nerūdijantis.

*Nešiojamų ir Patogu: Visus įrankius, būna dėklą.Jis yra patogus ir nešiojamų eiti su jumis visur.Jei siekiama atrodyti gerai ir ilgai.

*Aukščiausios kokybės, geriausias kainos ir didžiausias pasirinkimas profesionalams ir vartotojams.Visi produktai yra 100% besąlyginė garantija.

*Profesinės pritaikymas paslaugos .Gimė kokybę !

Prekės Pavadinimas ZSNZA
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Vienetų skaičius Combo
Įtampa None
Elemento Tipas Nagų Failą
Kiekis 1
Modelio Numeris M070

Panašūs produktai