Derliaus "iPad" Pro 11 Atveju 2020 10.2 8 4 Oro Mini 5 Su Pieštukas Turėtojas 7 6-ąją Pro 12.9 Funda Oro 2 Padengti 10.5 Oro 3

€8.48

-38%

€13.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: top ipad 2 oro priedai, dygsnio ipad oro 2020 atveju, 5 "ipad mini" atveju, "apple ""ipad" 8, byla ipad, trumpas apple pieštuko atveju, ipad atveju t2, padengti "ipad", "apple" pieštukų 2 atveju gyvūnas, karta atveju ipad mini 5.

Prašome patikrinti, ar jūsų "ipad" modelį, siekiant išvengti perkant negerai ipad atveju."Ipad" modelio numeris yra ant nugaros, jūsų "ipad", ir yra skaičius, raidė A.

Aukštos kokybės silikono iPad atveju

Funkcija:Su rašikliu dėklas ipad pieštuką, jis yra patogus jums naudoti "ipad" pieštuką. 1.Priekyje yra pagamintas iš aukštos kokybės PU odos, ir galinis dangtelis yra pagamintas iš minkšto silikono, kuris yra patogūs liesti. 2.Visiškai apsaugoti jūsų ipad, puikiai tinka. 3.Purvo-vandeniui, dulkėms, ir galima skalbti. 4.Spausdinti aukštos kokybės, aiškius modelius. 5.Daug funkcijų, sleep/wake-up funkcija, gali būti naudojamas kaip "ipad" stovas.Gerai suplanuota, tik, kad jums būtų patogiau naudoti.

Pastaba: mes tik parduoti ipad atvejais, ipad pieštukai nėra įtrauktos į produkto pakuotės!

Vežimas

Kai jūs perkate produktą, mes visiškai siunta per 48 valandas.Transportavimo metu paprastai 10-45 dienas.Jei jums kyla kokių nors logistikos problemos, tokios kaip negauna pakuotės, pakuotės logistikos atšaukiamas, ir t.t., prašome susisiekti su mumis laiku ir mes ją išspręsti už jus.

Paslauga

Mes turime profesionalių po pardavimo komandos, kurios gali jums padėti spręsti problemas, su kuriomis susiduriate, apsipirkimo procesą.Mes orientuojamės suteikti klientams gerų pirkinių patirties, todėl, jei jums kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, mes tikrai suteiks jums patenkinamo atsakymo.

Tipas Apsaugos Shell/Oda, Lankstymo folija Atveju
Modelio Numeris IPad 10.2 8
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Oda, Minkštos PU Odos
Pakuotė Taip
Stilius Mados
Suderinamos Prekės Apple iPad
Ilgis 24cm
Plotis 11inch
Už "IPad" Modelį "iPad" Pro 11 colių
Modelio Tipas Spausdinti
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 10.2"
Modelio Suderinamumas už "iPad"
Kokybė Aukštos Kokybės A++
Funkcija Apsaugos, Atsparus smūgiams, Lašas atsparumas, Anti-Dulkių

Panašūs produktai