Helovinas Kabo Ženklas Siaubo Ragana Gpgb Durų Kabo Namuose Šalis Dekoro Helovinas Pakabukas Ornamentu

€2.47

-49%

€4.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: siaubo pakabukas, helovinas žaislas apdaila, gpgb helovinas, dekoro ragana, megamind, laimingas haloween dekoras, vyrai ragana namus, balaclava šalikas, helovinas ragana, derocacion helovinas apdailos.

Helovinas Kabo Ženklas Siaubo Ragana Gpgb Durų Kabo Namuose Šalis Dekoro Helovinas Pakabukas Ornamentu

Specifikacija: Helovinas šalis kabinti dovana ženklas kabo apdailos-Ragana yra Pagamintas iš neaustinių medžiagų, nėra lengva pertraukos patvarus naudoti Medžiaga:neaustinis Puikus namų sienų, durų, lubų apdailos ir foto rekvizitai Pridėti baisu ir siaubinga atmosfera helovinas šalis Puikus patalpų ar lauko pasirašyti sveiki helovinas holiiday nauja Pakuotė: 1 x Kabo Ženklas

Skelbimas :

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2.Prašome leisti 1mm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Po to kai jūs gaunate paketą, galite tiesinti ranka.jei gėlė yra deformuota, ji gali būti virtos su vandeniu arba pateikti saulė ar pateikti ranka. 4. Jei gėlė galvos nukris, galite jį įdiegti.

Pristatymo ir grąžinimo politikos

1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandos, kai gausime mokėjimą. 2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų. 3. Rekomenduojama siuntas: Jntprojektai.lt standartinis pristatymas--labiau stabili,saugesnis,greitesnis.

Atsiliepimai:

1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų satisfication yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

Kilmės KN(Kilmės)
Proga šalis, Helovinas
Modelio Numeris MK20210424
Modelis Animacinių filmų gyvūnų, Animacinių Filmų Pav., Laiškas
Medžiaga ne-audiniai

Panašūs produktai