【Sandėlyje】Didelis Firebird Magija Henshin Mergaičių 5 In 1 Combiner Thunder Šviesos Skaisčiai Sonic Dvyniai Sparnus Accessory Pack Veiksmų Pav.

€198.04

-1%

€202.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: airplan rinkinys, firebird gitara, vmi sparno, mėlyna sonic balionai, sparnai sparnai, blaze katė, robotas transformuoti, tiltas lygintuvas ic, sonic the hedgehog žaislas, arcee.

Magija Henshin Paveikslas yra sudarytas su 4 skirtingų Mecha merginos: Scarlet Sonic (Raudona), Griaustinio Šviesa(Geltoni), 2 Dvyniai Sparnus ir atnaujinti priedų paketą.

Scarlet Sonic skaičius iš Didelės Ugnies Paukštis Žaislai gali pakeisti iš savo reguliariai režimu prie motociklo režimu greitis toli!Įtraukti 3 interchangable veido plokštės.Sujungti su kitais Magija Henshin sumos sukurti combiner pav.

Tai Thunder Šviesos paveikslas iš Didelės Ugnies Paukštis Žaislai gali pakeisti iš savo reguliaraus režimą, transporto priemonės režimą greitis toli!Įtraukti 3 interchangable veido plokštės.Sujungti su kitais Magija Henshin sumos sukurti combiner pav.

Pridėti savo Magija Henshin kolekcija su šiuo dvi-pack Dvyniai Sparnus duomenys.Šie Dvyniai Sparnus duomenys gali sujungti ir paversti jet režimu!Sujungti su kitais Magija Henshin sumos (parduodamas atskirai) sukurti combiner pav.

Atnaujinti priedų paketas galėtų transformuojasi į rezervuarą ir dinozaurų forma, taip pat.Taip pat galite sujungti ją su Scarlet Sonic, Griaustinio Šviesa ir Dvyniai Sparnus sukuriate robotas!

• 10 cm kiekvienas paveikslas

• 22 cm po derinama

• Pagamintas iš plastiko

• Galite paversti į transporto priemonės režimas

• Savybės interchangable veido plokštės

• Duomenys

• Pakeitimas veido plokštės

• Specialiųjų efektų

Remote control No
Kareivis Priedai Kareivis Gatavo Produkto, Kareivis Rinkinys
Elemento Tipas Modelis
Temos Robotai
Modelio Numeris Magija Henshin
Mfg Serijos Numeris Modelis
Modelis Pirmasis Leidimas
Lėlės Tipas Modelis
Medžiaga ABS
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Originalioje Pakuotėje Taip
Prekių Požymis Tema
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Rekomenduojame Amžius 12+y, 18+
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės

Panašūs produktai