1Pair neslidžiais Silikono Pėdų Pagalvėlės priekinių kulniukų Bateliai, Vidpadis Aukšto Kulno Minkštas Įterpti neslidus Kojų Apsaugos Ponios Skausmo Naujas

€0.70

-44%

€1.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: amatų medžiagų dokumentus, Langai su stiklo, storas vatinas audinys, statulėlės automobilio salono, nailono plokštė, medžiaga švitriniu popieriumi, ruožas vinilo oda audinys, audinio dirbtiniais odos, audinio kratinys, derliaus dirbtiniais odos lakštai.

APSAUGO PĖDĄ ANT GETTING TRAUMŲ!

Pėdų atramos yra veiksmingos siekiant sumažinti Metatarsalgia, Morton neuroma,Padų fascitas,lizdinės plokštelės,Manikiūras.beautiful,Deginimo pojūtis, ir Kojų skausmas.

Sumažinti stresą andpain , ypač kai dėvi aukšto kulno batai.

PRODUKTO SAVYBĖS:

【Pėdų Skausmo】 Dispersija priekinių kulniukų spaudimą, palengvinti skausmą galite teikti paramą, kai nešioti nepatogu batai!

【Kvėpuojantis Pagalvėlės】Silikono Korio priekinių kulniukų Įklotai leidžia jūsų kojos išlieti, kad jums likti sausas visą dieną.Minkštos silikono pagalvėlės formos formos koją ir gali būti dėvimi visą dieną, ir naktį 24 valandą paramos.

【Saugus ir Daugkartinio naudojimo】 Kamuolys pėdų pagalvėlės yra pagamintos iš Medicininio GradeSilicone Gelis, mūsų pėdos pėdos padsdo nesugeria kvapų ir nešvarumų, jį galima pakartotinai naudoti ir plauti.

【Universalus Naudojimas】Silikono Korio priekinių kulniukų Mygtukai yra Pėdos gelio pagalvėlės, kurios gali būti naudojama viduje kojinės, aukštas kulnas,teniso bateliai,batai ir visų rūšių kasdien avalynės, universalus naudojimas.

【Smūgio Absorbcijos 】 vidutiniškai koja gali sugerti tam tikrą stresą ir sugeria smūgio, trinties, su Silikono Korio priekinių kulniukų Trinkelėmis savo kojas yra apsaugotas nuo sužalojimų, puikus sąlygomis, pvz., Pūslių,Manikiūras.beautiful,Morton ' s Neuroma,Sutrinami koja,Metatarsalgia, ir kiti Kojų Skausmai.

PRODUKTO SPECIFIKACIJOS:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Odos , Balta,Juoda.

KOMPLEKTĄ SUDARO:

1 x Silikoninis korio priekinių kulniukų trinkelėmis.

Modelio Numeris Silikono Korio Priekinių Kulniukų Padas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Elastinga, Dilimui Atsparus

Panašūs produktai