Atidaryti Šuolis Žiedų Rinkinys Papuošalų Priėmimo ir Remontas, 5 Dydis Šuolis Žiedai su Omarų Sąsagos Tweezer ir Pereiti Žiedas Atidarytuvas

€1.47

-30%

€2.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: daugiafunkcis tiekėjas, žėručio pigmento miltelių, kupolo formos silikoninės formos, eeg, monetos karolius, papuošalai priėmimo, dailiojo čiuožimo pačiūžų, fidget stick, rutuliukų rinkinys, ts pincetu, dažų priėmimo komplektas.

【Paketo】 Atidaryti Šuolis Žiedai Rinkiniai ateina su dėžutė 1200pcs aukso ir sidabro šuolis žiedai ir omaras sąsagos, a pincetu ir pereiti žiedai atidarytuvas.Ji apima visus jūsų poreikius papuošalai priėmimo ar remontas.

【Įvairių Dydžių】papuošalai, todėl prekes yra didelis pasirinkimas įvairių dydžių, šokinėti žiedas papuošalai statybos.Jie yra populiariausi dydžiai (4mm 5mm, 6mm 8mm 10mm), kad yra puikus, todėl apyrankės ar remontas vėriniai ir papuošalų susijusių projektų

【Lengva Naudoti】Atidaryti šuolis žiedai rinkiniai ateina su plokščiosios replės ir pereiti žiedai atidarytuvas.Šių įrankis gali padėti jums atidaryti arba uždaryti šuolis žiedai lengvai kuris gali padaryti papuošalai greičiau.

【Platus】aukso ir sidabro atidaryti šuolis žiedai ir omaras sąsagos rinkiniai tinka daug projektų, pavyzdžiui, susiejant mažas grandinės ir padaryti auskarai, apyrankės, remontas karoliai ir kiti papuošalai susijusius projektus.

【Šiltas Patarimai】, Jei replės gavote, jau šiek tiek aliejaus, kuris daro tai atrodo kaip purvinas, nereikia nerimauti.Papuošalai, replės, yra padengtas alyva apsaugo nuo rūdžių.

Paketas Apima:

40pcs 12mm Omaras sąsagos

520pcs 4mm Atvira šuolis žiedai

340pcs 5mm Atvira šuolis žiedai

150pcs 6mm Atidaryti šuolis žiedai

100vnt 8mm Atidaryti šuolis žiedai

50pcs 10mm Atidaryti šuolis žiedai

1pcs Šuolis žiedai atidarytuvas

1pcs Pincetu

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Prekės Svoris 30g
Papuošalai Išvados Tipas Peršokti Žiedai & Split Žiedai
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Elemento Ilgio 0.3inch
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Skersmuo 0.3inch
Elemento Aukštis 0.3inch
Elemento Plotis 0.3inch

Panašūs produktai